Romani In Aarhus

Grup destinat romanilor din Aarhus.

Scopul grupului : Dorim sa cream o plaforma prin care romanii din Aarhus pot oferi informatii referitoare la viata din Danemarca.

Ce nu dorim? Nu dorim sa transformam grupul intr-un loc plin de vanzari-cumparari produse, oferte nenumarate despre transport in Romania, etc.

Cei care doresc isi faca publica oferta de transporturi, sunt rugati sa o faca in DOCUMENTUL CREAT special pentru ei. Nu este raspunderea administorilor grupului sa caute post-ul respectiv , ci a celor care ofera transport.Mentionam faptul ca nu intotdeauna se va regasi printre primele post-uri de pe wall, asa ca va trebui sa il cautati. Cei care se vor abate de la aceasta regula, vor fi scosi de pe grup. Mentionam, ca vom oferi o atentionare in prealabil, pentru a elimina orice fel de discutii.

Va sugeram sa folositi sectiunea Search a grupului prin introducerea de cuvinte cheie pentru a afla informatii referitoare la diverse probleme care SIGUR au fos discutate anterior.

Deoarece ne dorim can pana pe 1 august 2015 sa cream un website care va contine toate informatiile care au fost discutate pe grup intr-o forma organizata si detaliata, am hotarat sa oferim posibiliatea persoanelor interesate sa isi faca publicitate sa poata sa faca acest lucru contra unei sume de bani. NU PENTRU BENEFICIUL PROPRIU, ci pentru cel al utilizatorilor! Cei interesati sunt rugati sa ne contacteze pentru a afla mai multe detalii.

Va multumim!