România, ridică-te din genunchi!

Regulamentul grupului
„România, ridică-te din genunchi!” este un grup informal care își propune identificarea problemelor cu care se confruntă România şi găsirea de soluții constructive pentru a le diminua impactul. Promovarea valorilor autentice românești este caracteristica definitorie a acestui grup.
• Bunul simț, limbajul decent, fără atacuri la persoană, sunt cerințe obligatorii.
• Este interzisă propaganda şi manipularea de orice culoare, mai ales cea politică.
• Mesajele cu caracter xenofob sau care instigă la ură sunt interzise.
• Sunt interzise mesajele cu iz conspiraţionist sau care „bat” doar spre teoria conspirației, postarea articolelor de pe bloguri/saituri obscure.
• Mesajele de tip spam, flood, flame, trolling sunt interzise.
• Reclamele publicitare sunt interzise.

Dacă observați abateri de la acest regulament, vă rugăm raportați postarea/comentariul în cauză. Nu faceți abuz de butonul „raportează”.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152689383662974&set=gm.772453039478604&type=1&theater


***ÎN ROMÂNIA NU SUNT PARTIDE POLITICE, SUNT GAȘTI DE INTERESE ȘI INFRACTORI CARE AU DEVALIZAT ECONOMIA! SECURIȘTI TRAVESTIȚI ÎN POLITRUCI ȘI AFACERIȘTI, COMBINATORI DE DOSARE ȘI RESURSE ECONOMICE.***
------------------------------------
***STATUL TICALOȘIT DE POLITRUCI ȘI TRĂDATORI, LINGĂI ȘI PUPINCURIȘTI***

CLANURILE CONDUC ŢARA, HOŢI FURĂ ȘI INSTITUŢIILE STATULUI ţin de ȘASE.
GOLANII, SLUGILE şi TRĂDĂTORII României au ajuns mari conducători, în folosul grupurilor MAFIOTE, SECURISTE, cu acceptul organelor statului care veghează şi ţin de şase la HOȚIILE acestora, culegând firmiturile rămase de la gura cetăţenilor.
------------------------------------
Mesajul marelui poet Mihai Eminescu catre poporul roman oprimat

„Greşelele în politică sunt crime; căci în urma lor suferă milioane de oameni nevinovaţi, se-mpiedică dezvoltarea unei ţări întregi şi se-mpiedică, pentru zeci de ani înainte, viitorul ei”.
------------------------------------
PATRIOT
Cel care își iubește patria și este devotat poporului său, fiind gata să lupte pentru interesele țării sale, luptă pentru apărarea și prosperitatea ei.
-----------------------------------
„Primul lucru care a fost privatizat în România este interesul naţional.”
„În România există de 16 ani, doar demagogi, trăgători de sfori şi indivizi puşi pe căpătuială.”
„România a devenit ţara mătuşilor, ţara soacrelor, ţara nepoţilor, ţara cumnaţilor… nu se poate, e o bătaie de joc inadmisibilă!”
„Mai aparţine România, României?!”
„În momentul de faţă eu mă întreb, cum de România mai există! România nu e o ţară coruptă, România e o ţară jefuită, e o ţară prădată, e o haită de lupi şi dinăuntrul ţării şi din afară care în complicitate, fură tot ce se poate în România.”
2005 Octavian Paler
-----------------------------------