Romanii de Pretutindeni

In acest grup se posteaza tot ceea ce este frumos care face parte din viata noastra : peisaje natura ,animale ,flori si altele ...Respecta sa fi respectat ..Exclus imaginii pornografice,imaginii nud sau cuvinte triviale ,jigniri la adresa membrilor.Va doresc multa distractie , comunicare si postare placuta ... Nu se accepta nici un fel de reclame sau publicitate in acest grup ..Va rog cititi regulamentul grupului .. Nerespectarea regulilor, a grupului ,utilizatorul va fi sters defintiv si blocat . Acest grup este destinat tuturor Romanilor indiferent in ce parte a lumii se gasesc.
Sa ancercam sa ai inveselim pe cei plecati peste hotare
sa le aducem zambetul pe buze
celor ce au nevoie de el......'........................ Multumesc pentru atentia Acordata !!!....................................................................................Atâta timp cât nu trăim izolaţi, ci înconjuraţi de oamenii - unii dintre ei aleşi de noi, alţii aduşi de împrejurări, se vor găsi mereu printre ei răutăcioşi, negativişti, egoişti , maniaci si obsedati , care să strice armonia şi pacea din sufletele noastre. Greşim atunci când ne consumăm pentru cei care nu merită, când lăsăm răutatea şi mitocănia unora să ne afecteze… Persoanele mereu nemulţumite, rău intenţionate, preocupate să strice, să facă zarvă, care nu ştiu să ofere ceva frumos şi să relaţioneze în pace şi armonie, trebuie ignorate. Nimeni nu merită nici măcar un minut irosit cu tristeţe… fiindcă acel minut pierdut nu vi-l mai dă nimeni înapoi.
Cât timp un om nu te-a făcut să zâmbeşti, nu ţi-a făcut măcar o bucurie şi n-a însemnat nimic bun în viaţa ta, nu merită nici să stai supărat din cauza lui sau să îţi iroseşti timpul acordându-i atenţie. Concentraţi-vă asupra oamenilor buni, cu intenţii onorabile, care vă inspiră, de la care aveţi ce învăţa şi evitaţi-i pe cei care caută să vă distragă de la preocupările voastre frumoase şi să vă atragă în obiceiurile lor urâte şi dezonorante...De stiut si memorat .!!!..................MULTUMESC celor care calcati pragul sufletului meu si ramaneti alaturi de mine. Iar, celor care vin in tacere si pleaca la fel... le doresc numai bine !!! Editat ..Laura Radulescu ...