Roys Indische Recepten

Ik heet je graag een "Selamat datang" in mijn keuken: Zelf originele Indische en exclusieve Javaanse/Molukse gerechten kunnen maken via deze Indische recepten Facebook Pagina. Natuurlijk eenvoudig uitgelegd en prachtige foto's bij het recept.

Koken is........niet te moeilijk denken, gewoon durven en gewoon proberen maar...probeer niet van een product iets mooiers te maken met allerlei liflafjes. En dat is nu precies wat ik met deze Indische recepten Groep probeer te bereiken.

Vrijwel iedereen kan koken. Ook U... ook jij ! Ik help jullie met eenvoudige (Indische)recepten, lekker gemakkelijk uitgelegd en een leuke foto erbij. Ook de andere leden helpen je graag met je recept, als je er eventjes niet uitkomt.

Natuurlijk..... Als je zelf een heerlijk, maar wel een Indonesisch, recept hebt mag je deze altijd plaatsen doch wel onder het kopje BESTANDEN (rechts boven...naast foto's). Gewoon lekker kletsen over het eten kan natuurlijk ook altijd en.... een opmerking plaatsen over een gerecht kan altijd. Het gaat er gewoon om..... om veel plezier te beleven met deze groep. En voor strakjes...... selamat makan luitjes. Veel succes met het koken.