GROUP SAHABAT BN MALAYSIA (SBM)

Group pengundi, penyokong dan sahabat Barisan Nasional (BN) di M...alaysia sebagai Parti Pemerintah yang dominan sejak Merdeka 1957. Asalnya sebagai Parti Perikatan dengan 3 Parti utama iaitu UMNO, MCA dan MIC. Sekarang ini telah berjumlah 14 parti yg bergabung sebagai suatu Barisan yang Mendahulukan Rakyat dan Pencapaian diutamakan.

Menjelang PRU14 yg dijangkakan akan berlangsung pada tahun 2018 merupakan pilihanraya ke 14 sebelum Gagasan Wawasan 2020 yg menggagaskan Malaysia sebagai negara Maju dan Berpendapatan Tinggi.

Semoga usaha Group ini tidak akan menjadi suatu yang sia sia memandangkan kepimpinan negara yang diterajui oleh YAB DS Mohd Najib Tun Razak sebagai Perdana Menteri yg ke 6 telah mencapai pertumbuhan ekonomi yg memberansangkan. Tambahan pula dengan kemajuan pembangunan infrastruktur yang bertaraf dunia melonjakkan lagi nama negara dimata dunia.

Akhir kalam, semoga kita bersatupadu mempertahankan kemenangan BN di PRU14 dengan Majoriti lebih 2/3 daripada keseluruhan Kerusi Parlimen dan Dewan Undangan Negeri di seluruh Negara.

'BERSATU MAJU MENUJU WAWASAN 2020'

ADMIN
SBM
April 2016