Sakura Manga Club

Salut tuturor ! Vroiam sa va anunt ca Duminica aceasta, 14.09.2014 incepem cursurile de manga Daca doriti sa participati din nou,va astept Duminica aceasta fie de la 11,fie de la 12:30 Va rog sa ma contactati in privat sa ma anuntati daca puteti participa si in care interval orar.
Acest nou an va incepe cu forte noi,un look nou al scolii (in cazul in care nu ati mai trecut in ultima vreme,va asteapta o surpriza~ ) ,dar de asemenea cu reguli noi,pentru a ne asigura ca totul se desfasoara in ordine Pretul modulului se modifica ,devenind 250 de RON pe 5 sedinte consecutive.
Incepand cu acest an se va impune o regula mai stricta pentru a evita dezorganizarea.
De acum inainte orele nu se mai pot recupera prin prezenta intr-o alta Duminica. Orele se vor 'recupera' strict prin obtinearea materialului care s-a predat in ora pierduta. Veti primi foile cu exercitiile si indicatiile explicate la ora. Daca solicitati o recuperare activa,printr-o ora de curs,aceasta se va face separat,intr-un interval stabilit contra cost, costul fiind echivalent cu acela al unei singure sedinte (50 de RON) .
Aceste modificari vin in urma absentelor repetate ale studentilor,facand ca modulul sa se intinda pe perioade nedeterminate,astfel se isca haos in program.
Vom urma strict parcurgerea si inceperea noilor module odata la 5 saptamani (exceptie fiind perioadele de vacanta sau sarbatorile oficiale). Daca doriti sa va inscrieti pe parcurs,va rugam sa anuntati la secretariat si puteti incepe odata ce dam drumul unui nou modul. Acestea fiind spuse, sper sa ne vedem cu bine in acest nou 'an de manga' si sa facem o treaba cat mai buna! Ne asteapta in curand Nijikon,asa ca e de lucru~
Va puup!