ШИРОК ДЕМОКРАТИЧЕН ФОРУМ

ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ, КОИТО НЕ ИСКАТ БЪЛГАРИЯ ДА БЪДЕ ПРОДАДЕНА НА САЩ И МВФ, ДА СЕ ОБЕДИНЯТ В ШИРОК ДЕМОКРАТИЧЕН ФОРУМ ЗА БЪЛГАРИЯ
Разкъзът на проф. д.и.н. Иван Ангелов:
„През пролетта на 2009 г. Борисов посещава Вашингтон и се среща със зам. директора на Европейския департамент на МВФ. Мой познат от този департамент, присъствал на срещата, ми разказа тогава за поведението на г-н Борисов. Той започнал с познатите ни тиради за лошото наследство, което ще получи като бъдещ министър председател на България, от престъпната „Тройна коалиция”, за корупцията и престъпността в досегашното правителство, за намеренията му да вкара всички сегашни министри в затвора и т.н. Домакинът го послушал няколко минути, но го прекъснал деликатно, като казал, че в МВФ не се занимават с политика и че това, което Борисов разказва не го интересува. Казал му, че се интересува много повече каква финансова политика ще провежда бъдещото правителство на Борисов. Без да се замисля Бойко отговорил: „Каквато ни кажете вие”. Това изненадало домакина, който до тогава не бил чувал подобен отговор, макар че се бил срещал със стотици важни личности от страните членки на МВФ. Той направил необход имото да се излезе от конфузното положение и от своя страна разказал на Борисов с какво се занимава неговият департамент. Борисов мълчал и кимал одобрително.”
На 14.06.2014 г. председателят на ГЕРБ и помощник-държавният секретар на САЩ Виктория Нюланд обсъдиха евроатлантическите позиции на България, като член на Европейския съюз и НАТО, на фона на кризата в Украйна. Акцент в разговора между двамата беше и енергийната независимост на България и Европа. По думите на Борисов веднага щом ГЕРБ се върне на власт в България, ще бъдат обявени конкурси за добив от находищата в Черно море и американските компании ще имат шанс да ги спечелят. Председателят на ГЕРБ припомни, че за разлика от всички останали партии ГЕРБ нямало нужда да доказва на САЩ "колко надежден партньор са".
На 15.06.2014 г. Бойко Борисов се завърна от екскурзия в САЩ. Кацна на летището в София и рече: „Няма правилен ход за България”.
Така започна неговата атака срещу финансовата и банкова система на страната.

Става ясно, че ако Бойко Борисов се върне на стола на министър председателя, то той ще си е създал достатъчно основания да „повика” МВФ.

Какво ще се случи след това?

Повече за това, какво се случва, когато ви помага МВФ, можете да научите от Джон Пекинс.

Съществува, разбира си и алтернативения вариант в края на януари или началото на февруари народът да се вдигне и да измете политическата пасмина от парламента и правителството. Какво точно ще последва, не ми се мисли…

Съществува и трети, може би най-добър, вариант - ВСИЧКИ, КОИТО НЕ ИСКАТ БЪЛГАРИЯ ДА БЪДЕ ПРОДАДЕНА НА САЩ И МВФ, ДА СЕ ОБЕДИНЯТ В ШИРОК ДЕМОКРАТИЧЕН ФОРУМ ЗА БЪЛГАРИЯ.

ПОВЕЧЕ - http://gotoviproekti.eu/Priziv.htm