Suurpeto Politiikka

Asialinjalla tapahtuvaa keskustelua suurpeto politiikasta ja ratkaisuista peto-ongelmien poistamiseksi, pyrkimyksenä myös löytää keinoja vahinkojen estämiseen, minimointiin, muunmuassa kaatolupien avulla, joita todella kipeästi tarvittaisikin. Josko täältä saataisi jotain joka veisi aivan konkreettisestikin asioita eteenpäin!

Ryhmäläiset koostuu suurimmalti osin ihmisistä, jotka jossain määrin haluaisivat kantaa hoidettavan, osa kaipaisi rajumpiakin toimia, osalle riittäisi vähempikin, kunhan ongelmat tulisi hoidettua. Joten susien ehdotonta suojelua kannattavat, löytävät varmasti sopivampia ryhmiä keskustellakseen erityisen suojeluhenkisesti, kaatolupien tarpeettomudesta ja niin edelleen..

Ryhmään ei hyväksytä nimimerkkien takana kirjoittelevia, joten esiinny omalla nimelläsi..

Ryhmän kirjottelua on pystyttävä ylläpidon toimesta valvoa, joten estoja ylläpidon jäsenistöä kohtaan ei hyväksytä.

Provosoivat ja henkilökohtaisuuksiin menevät negatiivis sävytteiset kommentit eivät kuulu ryhmään, vaikkakin värikkäätkin ilmaisut ja näkemykset ovat tervetulleita.. Nehän pitävät keskustelua kivasti yllä..

Jätetään keskustelujen suorat lainaamiset muista ryhmistä, mikäli ne sisältävät vain provosoivaksi tarkoitettua tekstiä.. Muiden ryhmien keskusteluista saa ilman muuta tuoda esiin tärkeitä, asiaamme koskevia asioita, lainatakin ilman nimiä, se on jopa toivottavaa, mikäli jakavat esimerkiksi täysin virheellisiä tietoja. Näin saamme oikaistua tietoja ja kommentointeja seuraajiemme kesken. Pidetään näin maineemme erinomaisena kaikkien silmissä.. ;)

Asiattomat viestit poistetaan, ja ylläpitäjät poistavat toistuvasti häiritseviä viestejä kirjoittavat ryhmäläiset parhaaksi katsomakseen ajaksi...

Toisinaan ryhmästä poistamisen syy voi olla liian suuret näkemyserot muiden ryhmäläisten kanssa.. Tämä ei ole ryhmä susien yltiöpäistä suojelua kannattaville..

Kehitysideoita ja palautteita otetaan ilolla vastaan tärkeän asian eteenpäin viemiseksi!

Pidetään ryhmähenki hyvänä, vaikkemme aina asioita samalla tavalla katsoisikaan.. =) Ei mainoksille.