TeMan Tapi MesRa™

TeMan Tapi MesRa Official and Original
█║▌│█│║▌ ║││█║▌ │║║█║ ®

[[- Selamat Datang Ke TeMan Tapi MesRa Group -]]
~#(C)opyright 2012


OFFICIAL PAGE
< http://www.facebook.com/pages/Teman-Tapi-Mesra/463010947079010 />

-------------------------------------------------------------------------------|
[[ TeMan Tapi MesRa ADMIN ]]

FOUNDER:Thia Ana
Admin : DEEP RUL3
Admin : SaLam-AbaDi MisteRius-deAth Your-heArt
--------------------------------------------------------------------------------|

pastikan DP n NAMA yg tidak keterlaluan utk j0in dsini
IF UR NICE TO ME.. I'LL BE NICE TO U..
-simple as that-
(˘ ³ ˘) ♪(´ε` ) .
POST lah sesuka hati , sebanyak mana korang nak . Janji kau bahagia .
☻ WARNING☻
*●»Sesiapa yg block Admin akan di banned terus !!
*●»tak suka group nie , jgn tunggu lama , KLIK leave sendiri..
admin tade masa nak leave kan hehe..
*●»IKHLAN kami akan delete or banned.. sowie
*●»TIDAK dgalakan post picture yg tlalu mdedah aurat / FREE HAIR.. admin2 berhak mnilai dan delete!! jgn nak pertikai erkk~
*●»DP or nama2 brunsurkan klucahan melampau tidak akan aprv or banned..
*●»Dilarang memperomosikan/post/komen benda yg ''LUCAH''! [Ban Permanently]
*●»Dilarang mbuat post mguna pkataan SANGAP,STIM,NOTY,PHONE SEX,SKANDLE,GERSANG or pape je yg mbawa kpd kelucahan.. remember that
*●»TIDAK dgalakan post spam post/komen
*●»Pengkianat juga tidak di perlukan
*●»Dilarang meludah..
*●»Dilarang bangkitkan unsur2 keagamaan..bangsa dan negara yg kterlaluan..
*●»Dilarang mengunakan kata kata yang berunsur negatif kepada rakan rakan...
Dilarang bergaduh [+] hot2 overload
*●»Dilarang BERPOLITIK di sini..
*●»Jgn nak maki-2 overdos senang cerita dgn bangganya ADMINkn kick dari sini ! weww..
*●»Hormati member lain dan hormat ADMIN
☻Jika anda tidak dapat mengikuti peraturan di atas☻
[Ban Permanently] kesiannn...
♡ ♬
ღ(。◕‿◠。)ღ
AND LAST ,
DI larang mengoda ADMIN..
*●»itu shaja stakat ini.. penambahan akan dibuat mengikut KEADAAN semasa,

kita mungkin ''tidak sempurna''
kerana tiada manusia yg benar2 sempurna..
melainkan ada kemahuan utk terus berusaha
menjadikan ia ssempurna mungkin..
kerana kita adalah makhluk pling smpurna ✔

>.<
c0d3
100008494293167 [LX]
saya.sepi.1 {NE}