VERKOOP EN RUILEN !!!!

Welkom op VERKOOP, RUILHANDEL HOLLAND en OMSTREKEN .
Pagina voor het ruilen en verkopen van goederen! Ook voor gezocht, oproepen , vermissingen,vacature s etc etc . Heeft u iets speciaals overleg dan even met een beheerder.

VOOR VRAGEN KUNT U TERRECHT BIJ EEN VAN DE BEHEERDERS , waarvan hier de link s

Moderator : George Baxter .
Beheerder/eigenaar 2 Kees Schimmel

WIE DE BOEL VERZIEKT , VLIEGT ER ONMIDDELIJK WEER UIT


Heb je spullen waar je van af moet, ben je op zoek naar iets, hier kan je het ruilen of verkopen! Ook mag met toestemming van een van de beheerders verzoeken of oproepen plaatsen. Bijna alles kan , twijfel je vraag dan even.

Lees dit door en je weet hoe het werkt!!! Veel plezier...

Elkaar helpen staat centraal. Ruilen, verkopen of weggeven.
Oproepen wat niets met verkoop of vermissingen te maken hebben , worden geplaatst in overleg met de beheerder. Dit om te voorkomen dat er opruiende teksten worden geplaatst..

Mocht je nou iets zien en je hebt niks te ruil, dan kan je via een PB (Privebericht) iemand een berichtje doen en wat achter de schermen in een privégesprek gebeurd is ieder zijn eigen!

*Je bent verantwoordelijk voor je zelf, wees wijs, geen goed gevoel erbij om af te spreken om iets te ruilen, verkopen of weg te geven of op te halen? niet doen!

*Check als je elektrische spullen ruilt of alles werkt, dit om problemen te voorkomen.

*Je advertentie weer omhoog plaatsen, mag hier 1x Per dag! Je kan er dan het woordje UP neerzetten of bv niemand interesse? (Wat jij wil) Maar niet vaker dan 1x per dag, dit om iedereen de kans te geven.

*Als er iets geruild of verkocht is, dan de advertentie verwijderen. (Lukt het niet, zet er dan onder deze mag weg en dan halen de beheerders het voor je weg) snel je eigen foto terug vinden kan via Foto's boven in.

*Als je de advertentie/foto opnieuw plaatst, haal de oude er dan af. Zo houden we het netjes en overzichtelijk.

*Voor de jongere ruilers, verkopers geef je adres alleen in een privébericht en overleg altijd met je ouders voordat je afspraken maakt.

Denk er om, je maakt eerder iemand Zwart dan Wit, dus behandel elkaar met respect! Probeer prive problemen op te lossen en kom je woorden na, afspraak = afspraak en anders netjes melden als je niet kan komen.

(Wij zijn niet verantwoordelijk voor wat mensen ruilen of verkopen)

*GEEN reclame plaatsen en of linken AUB dit om de site overzichtelijk te houden! (Deze worden door de beheerders verwijderd)

*Het aanbieden van dierenhuiden en opgezette dieren is ten strengste verboden.

* Verboden om filmpjes te plaatsen. ( Dit ter bestrijding van virussen.

Ps: Als iemand reageert via een Pb, en jullie zijn niet met elkaar bevriend, dan komt die in het mapje overige bij je berichten!