YAMAHA KEDAH 135LC BIKERS

YAMAHA KEDAH 135LC BIKER ditubuhkan adalah utk membaharui dan memantapkan lagi pengurusan yang sedia ada yang mna membolehkan semua rider LC utara berhimpun didalam event2 tanpa mengira kelab masing. Kami menerima semua rider LC tidak kira bangsa mahupun kelab asalkan tidak menjadi BATU API dan TALAM BERMUKA-MUKA.

Kelab ini juga sedia menganjurkan sebarang event bg mengeratkan ukhwah sesama rider lc.Kelab ini akan mengelola semua event berkaitan yamaha di bahgian Kedah utara/Perlis.Kami juga sedia menerima cdangan or pendapat daripada rider sekelian.

Kata2 kesat/hasutan/provokasi adalah dilarang sama sekali. Tindakan di banned akan dikenakan kepada rider yang melakukan kesalahan tersebut selepas amaran. Rider juga dilarang menggunakan nama kelab untuk keuntungan peribadi.

AMARAN KERAS
(YKLCB melarang individu/kelab yang tidak berkaitan menggunakan nama YAMAHA KEDAH 135LC BIKER/CREW tanpa persetujuan pihak YKLCB)

Sebarang aktiviti penjualan hendaklah dilakukan secara berformat seperti mna group2 lain. sebarang aktiviti penjualan yang tidak mngikut format akan di padamkan.

Group ini juga mengalu2kan rider semua bertukar pendapat mngenai bidang permotoran ini.

Sebarang kemusykilan/keraguan bolehlah menghubungi admin2 yang ditugaskan

Sekian Terima Kasih

PEKELILING YKLCB.