KÖP OCH SÄLJ - MALMÖ

OBS! Till alla medlemmar nya som gamla!

Eftersom det fortfarande finns medlemmar här som inte bryr sig om skrivna regler stärker vi reglerna ett hack.

Permanent avstängning gäller för följande!

Ny Regel!! Alla Cyklar som Inte har ett kvitto får inte säljas här! Har man tex en 30 år gammal cykel så kan man skriva ett.Har man inte kvitto så riskerar man bli utslängd från gruppen

Inga Egen sida länkar eller länkar till en annan sida,Grupper där varan finns? Skapa istället en ny annons här. ”Dessa annonser plockas bort”
(undantag om Admin godkänner skicka pm)

Djur får inte säljas på denna sida!

Rasistiska och personliga påhopp!

Droger och olagliga vapen är strängt förbjudet!

Misstänker vi (Admins) stöldgods så blir man bannad direkt!

Lånerbjudande och spammare!

*Säljer ni med bud SKA ett lägsta bud stå i annonsen(Öppet?? inte i pm) för att ni ska slippa en massa skambud och tjafs "Även om ni bara vill ha bud så har ni ju säkert ett lägsta pris ni kan ta”

*Glöm inte skriva var varan finns,Håll även ert Pm öppet för folk så att dom kanske kan ställa lite frågor om produkten


Inga Egen sida länkar eller länkar till en annan sida där varan finns? Skapa istället en ny annons här. ”Dessa annonser plockas bort”

Inget tjafs i annonserna, är ni vänner och vill prata ta det i Pm inte i annonserna. Finns ju faktiskt folk som är här för att handla och inte läsa er personliga diskussion.

Har ni redan en annons så skriv inte en ny, uppe i höger hörn under medlemsbilderna finns ett förstoringsglas. Klicka på detta, sök på ert namn och lyft er annons. Alternativt plocka bort er gamla och skriv en ny.

Ser ni något påhopp i någon annons eller något annat som inte hör hemma här, anmäl inlägget eller hela annonsen så blir det lättare för oss att plocka bort det.

Hjälps vi åt att följa reglerna kommer vi alla att kunna trivas bättre här. Mvh Admins