Képzőművészek - festő, fotós, szobrász (painters,photographers,sculptors)

Isten hozott nálunk!

Képzőművészek (festőművészek, szobrászok) és fotósok új csoportja. itt igazi társakra találhatsz. Töltsd fel műveidet és nézd meg másokét! Tedd közzé véleményed - biztosan örülünk neki! Művészeken kívül szívesen látunk bárkit, aki kedveli a képzőművészeteket vagy az irodalmi műveket - vagy "csak" egy színes izgalmas társaságra vágyik...

Jelenleg egy kiállító hely létrehozásán fáradozok Somogy megyében. Terveim szerint rendszeresen szervezek kiállításokat festőknek, szobrászoknak és fotósoknak. Nyári alkotó tábor is szerepel a távlati tervek között.

Tagja lehet a csoportnak bárki, aki kedveli a művészeteket.

Képzőművészeken kívül várunk ide költőket is :)

Fontos szabály! Ez egy művészekből és művészeteket kedvelő emberekből álló csoport. Szépen kérek minden tagunkat, hogy üzleti hirdetéseket és piramis jellegű csoport szervezéseket máshol tegyen közzé! Az ilyen jellegű hozzászólásokat értesítés nélkül törlöm. Ha több alkalommal közzé tesz egy tag ilyen jellegű hirdetést, sajnos törölnöm kell a csoportból.


KÖZÉRDEKŰ KÖZLEMÉNY

Hála istennek sokan publikálnak a csoportban. A facebook alapbeállításban minden eseményről küld e-mailt. Ha nem szeretnéd, hogy tele rakja üzenetekkel a postafiókodat tedd a következőket:
Lépj be a Képzőművészek-festők,fotósok,szobrászok oldalra, a jobb felső sarokban van egy "Beállítások módosítása" gomb - erre kattints! Itt az E-mail értesítések előtt szedd ki a pipát (klikkelj rá)! Majd kattints a beállítások mentésére! Ezzel készen is vagy. Értesítést továbbra is kapsz a facebookon, de nem fog e-mailt küldözgetni.

További e-mail értesítés beállítások a facebookon:

Klikkel a jobb felső sarokban a "Profilom"-ra és a legördülő menüből válaszd a "Fiókbeállítások" menüpontot! Itt a felső fülekből válaszd ki az "Értesítések" fület (kattints rá!). Itt kiválaszthatod, hogy milyen eseményről küldjön e-mail üzenetet a facebook. (Én az üzenetet küld kivételével mindent töröltem)

Így a levelezésbe belépve nem lesz tele a postafiókod facebook üzenetekkel - ha belépsz a facebookra úgyis értesülsz minden eseményről, felesleges ezzel terhelni a postaládádat :)

Remélem segítettem :) Gábor