Anunturi Sighisoara

Ai un produs de Vanzare? VINDE !
Vrei sa cumperi un produs? CUMPARA !


--- Regulament pentru postarea unui Anunţ de Vânzare-Cumpărare ---

1.Titlul unui anunţ va conţine explicit acţiunea de cumpărare/vânzare şi produsul (produsele) în cauză. Titlul nu va conţine apelative de genul: Ocazie unică!, Preţ bombă!, SuperOfertă!, Preţ de criză!, Foarte ieftin!, etc.
Anuntul in alta limba va avea obligatoriu si traducerea in limba romana. Negocierile ori informatiile suplimentare solicitate extra sunt permise si in limba de baza, nu e neaparat in limba romana.

2. Conţinutul topicului va conţine OBLIGATORIU o descriere a produsului, dacă sunt defecte vizibile, daca este funcţional, etc. Dacă există şi poze REALE la produs se măreşte şansa ca acel produs să fie mai uşor vandabil!

3. Produsele scoase la vânzare NU se vând în sistem de licitaţie! În acest sens fiecare produs scos la vânzare va avea OBLIGATORIU un preţ estimativ. Nu se admite scoaterea unui produs la vânzare ce are drept preţ "nu stiu cât ar face" sau "aştept oferta voastră"! Dupa caz se precizează dacă suma cerută e negociabilă sau nu!

4.Atentie!!! "UP" -ul se foloseste o data la 24 h!

5. Este interzisa repetarea aceluiasi produs in 2 sau mai multe topicuri.

6.Va rugam sa folositi un limbaj adecvat! Insultele ori mesajele de intimidare duc la excluderea autorului din randul membrilor grupului fara avertisment.

Abaterea de la aceste reguli duce la ştergerea anunţului şi avertizarea celui în cauză.
Pentru abateri repetate persoana respectiva o sa paraseasca grupul, chiar şi pe o perioada nedeterminată!