Baba Mama és Gyerek ruha Adok-Veszek-Cserélek az UK-ban

Baba-Mama Adok-Veszek a Magyar Autoszerviz Támogatásával.
CM19 5DL
Tel:0781-308-6403
Baba,mama és gyerek ruhák,kiegészítők,játékot és más dolgok amik a mindennapi életben jelen vannak és már nincs rájuk szükségünk.Kár lenne kidobni őket hiszen alig használtak vagy épp megunták őket.
Ezért úgy gondoltam ide fel lehet tenni és akit érdekel megveszi vagy elcseréli.Ezzel segíthetünk egymásnak.

Megkérnék mindenkit,hogy a ruhákat tegye egy névvel ellátott albumba,amiben leírja melyik ruha milyen méretü, mennyibe kerül és hol található helyileg.Ha nem ruháról van szó akkor a hely és az ár a fontos.
Így kizárjuk a felesleges kérdéseket. Minden kedves babaholmijat elado anyukat-apukat megkerunk arra,hogy az eladott dolgokat lehetoseg szerint tisztan,hasznalhato allapotban kuldjek el a vevonek a vitak elkerulese vegett,valamint ha az altaluk eladott babaruha vagy babakocsi stb.torott,hasznalhatatlan allapotban kerul a vevohoz-probaljak orvosolni a problemat vagy penzvisszafizetessel es az aru visszakuldesevel,vagy mas modon de igazsagos es emberi normak kozott.Aki ennek nem tud eleget tenni-kizarasra kerul a csoportbol,hogy tovabbi vevoket ne tudjon megkarositani.Koszonjuk es jo vasarlast-arulast :)