BANYUMAS SQUARE

Papan kagem lapak wirausaha lan silaturahmi dept. Banyumas Satria
kangge temu kangen wong2 Banyumasan ingkang wonten nang rantau
(Persaudaraan Masyarakat Kadang PLAT-R)
Informasi seputar wilayah Kabupaten Banyumas dan sekitarnya.