Best Vape®

Comunitate de pasionati ai vapingului, romani dar si nu numai. Orice discutii aveti, sunt binevenite aici, fiecare ajutam cum putem, cat stim, incercand sa ne facem build-uri cat mai bune, cat mai gustoase, si in functie de gusturi, cu mai multi sau mai putini vapori smile emoticon

REGULI DE CONFIDENTIALITATE:

Aplicarea la acest grup reprezinta acordul fiecarui membru la termenii si conditiile grupului.
-acest grup este cu circuit inchis. Drept urmare, postarile si comentariile nu au drept de postare in afara grupului. De altfel, continutul BestVape nu ofera dreptul de a fi folosit drept material pentru articole de orice fel.
Conform legislatiei romane, este ilegal pentru minori consumarea de nicotina. Totusi, in legislatie nu exista nici un articol care sa faca referire la utilizarea de catre minori a tigarilor electronice si a lichidelor fara nicotina. Administratorii BestVape si membrii acestuia nu promoveaza vapatul de catre minori, dar nici nu il interzicem. Atata timp cat este legal, consideram ca oricine are dreptul la liber arbitru.
Best Vape isi rezerva dreptul de a-si selecta membrii. Grupul a fost format din pasiunea comuna pentru vapat, dar ca in orice comunitate, exista si buruieni. Persoanele ce nu respecta regulile grupului, care insulta sau sunt considerate toxice de catre admini sau alti membrii pot fi dati afara. Discutiile in contradictoriu exista pretutindeni si sunt constructive, dar cand intervin incapatanarea, insultele si afirmatii nefondate/demonstrabil incorecte, administratorii isi rezerva dreptul de a rezolva situatia dupa cum simt de cuviinta.
Orice postare/intrebare ce face referinta la droguri, compusi chimici din droguri sau alte substante interzise este considerata interzisa. Orice postare ce contine asa ceva va fi stearsa fara discutie, iar persoana ce a postat va primi ori avertizare, ori va fi direct data afara.
Comunitatea noastra este formata in jurul unei pasiuni comune pentru tigara electronica, atat datorita faptului ca este mai sanatoasa decat tigarile normale, dar si pentru pasiunile ulterioare create de aceasta (cloudchasing, cautarea aromelor favorite ale fiecaruia, rebuilding, etc). Drogurile nu isi au locul intr-o asemenea comunitate.