Suomen perustuloverkosto

Suomen perustuloverkoston Facebookryhmä on perustuloa yleisesti kannattaville ja perustulosta ja perustuloverkon toiminnasta kiinnostuneille ihmisille suunnattu, puolueista riippumaton avoin ryhmä.

Ryhmän keskustelusäännöt:

1) Noudata hyviä keskustelutapoja: älä postaa liika avauksia, tee tilaa muillekin keskustelijoille, älä arvostele keskustelijoiden henkilökohtaisia ominaisuuksia.

2) Puhu aiheesta: älä postaa perustuloon liittymättömiä juttuja ja pidä ns. metakeskustelu (keskustelu keskustelusta tai keskustelijoista) minimissä.

3) Poliittinen mainonta: kutsut esim. puolueiden järjestämiin perustuloaiheisiin tapahtumiin ovat tervetulleita, mutta muistetaan tässäkin perustulorelevanssi. Älä spämmää vaalien alla henkilökohtaisilla vaalimainoksilla, pidetään tällainen yhtenä viestinä / ehdokas, jota voi nostaa kommentoimalla ko. ehdokkaaseen liittyviä uusia juttuja ensimmäisen aloituksen alle. Pitäydytään kommentoimasta muita ehdokkaiden ja puolueiden näkemyksiä ja ominaisuuksia heidän esittämiään perustuloajatuksia lukuunottamatta.

4) Ylläpito voi poistaa aiheeseen liittymättömiä viestejä ja kommentteja ja antaa huomautuksia tai poistaa henkilöitä ryhmästä harkintansa mukaan näitä keskustelusääntöjä silmälläpitäen.

Lisää tietoja perustulosta ja BIEN Finland - Suomen perustuloverkostosta voit katsoa osoitteesta http://perustulo.org/

Antoisaa yhteiskunnallista keskustelua!