Bloemisten Netwerk

Het Bloemisten Netwerk is geïnitieerd door Jan Huisman en Michele Colombrino, allebei zijdelings en direct betrokken bij de branche.
https://www.facebook.com/wearebloomly

Rules of Engagement
1) Wees vriendelijk, eerlijk en denk vanuit het gemeenschappelijke belang als groep. Alle meningen worden gerespecteerd. Behandel mensen uit de groep met ditzelfde respect.
2) Maak geen reclame voor je bedrijf, producten en/of diensten binnen deze groep.
3) Als iemand een discussie start waar veel mensen het vanuit de groep mee oneens zijn, zal deze mogelijk door de groepsbeheerders kunnen worden verwijderd.
4) Als iemand wordt beledigd, bedreigd of iets anders wat niet in lijn is met onze wederzijdse-respect-policy zal deze worden gewaarschuwd. Bij een derde incident zal diegene worden verwijderd.
5) Inrelevante informatie welke niet past binnen de missie van de groep zal worden verwijderd.
6) Als iemand jouw naam noemt in een post, antwoord diegene dan ook terug in diezelfde post.
7) Denk goed na voordat je iets post. Respecteer de privacy van anderen. Alle inhoud die de privacy van anderen schendt, zal meteen worden verwijderd.
8) Post niet meer dan 5 nieuwe discussies of berichten. Anders zullen wij dit moeten beschouwen als spam of een overvloed aan informatie van één persoon.
9) Het wordt als onvriendelijk beschouwd wanneer men openlijk een discussie aangaat over het verwijderen van berichten/discussies of andere inhoud.
10) De groepsbeheerders zijn vrij om te beslissen wie ze wel/niet accepteren binnen het netwerk. Ook staat het ze vrij om mensen te verwijderen welke zich niet aan deze "huisregels" conformeren.
11)Elk lid van dit netwerk is vrij om een éénmaal een event voor bloemisten kenbaar te maken middels een speciaal daarvoor aan te maken topic/post. Verwijzen naar sponsoren rondom dit event is niet toegestaan. Een event kan slecht één keer worden gedeeld met het netwerk. Reminders hiervan aanmaken is niet toegestaan. Een link vermelden of een intekenformulier bijvoegen is hierin toegestaan. Het event mag slechts éénmaal worden aangemaakt door een lid, delen of vermenigvuldigen hiervan wordt niet geaccepteerd.
12)Elke post welke een externe link omvat naar een externe advertentie en/of webshop zal worden verwijderd. Dit geldt niet voor externe links naar bijv. een persoonlijk marktplaats-account van een bloemist.De advertentie mag gaan over iets wat éénmalig beschikbaar is, en vooral niet herhaaldelijk wordt aangeboden. Elke andere link naar een een advertentie op andere websites zal worden verwijderd.
13)Als een post over een bijlage beschikt die niet beschikbaar is zal deze worden verwijderd.
14)Post geen artikelen uit magazines, dit in verband met copyricht-regelgeving. Uiteraard mag je iets over jezelf posten in aan magazine, mits hier dan ook goedkeuring door de auteur voor is gegeven. Elke ander artikel of afbeelding van magazines zullen worden verwijderd.