BOŽIDARAC

Grupa Božidarac osnovana je radi komunikacije izmedju bendova i promotera u vezi organizacije koncerata u Centru za kulturu BOŽIDARAC.

Koncertna sala koja može da primi oko 500 posetilaca renovirana je krajem 2011. godine a početkom 2012. nabavljeno je i novo ozvučenje.

Želimo da stvorimo novi kreativni centar koji omogućava svim bendovima da se dobro osećaju i publici ponude najbolje od svoje muzike.

U februaru 2012. krećemo sa koncertnom sezonom! Koncerti će se održavati petkom od 20:00 do 23:30.

Želja nam je da se svakog petka u Božidarcu organizujemo koncerte na kojima će zajedno nastupiti afirmisani i novi bendovi i tako stvorimo sinergiju izvodjača i njihove publike. Tokom svake koncertne večeri nastupalo bi po 3-4 benda koji bi predstavljali različite muzičke stilove ali opet imaju nešto zajedničko i tako pružati priliku svojoj publici da se upozna sa radom drugih bendova na čijim nastupima verovatno pre toga nisu bili. Lepse je svirati pred punom salom :)

Ako želite da nastupite na sceni Božidarca, možete da se prijavite tako što ćete poslati poruku na mail:

[email protected]

Napisite nam u kom mesecu bi voleli da nastupite, a ako već imate ideju sa kojim bendovima bi voleli da napravite zajednicki koncert molimo vas da nam i to napisete...

www.facebook.com/vracar.rocks