Braila

Regulamentul grupului !

In momentul in care postati un articol, se considera ca ati citit si acceptat Regulamentul grupului. Orice incalcare a acestuia poate duce fie la avertizare, fie la excluderea permanenta din grup.

Echipa grupului isi rezerva dreptul de a avertiza / cenzura / edita / sterge / exclude membrii care incalca Regulamentul, precum si articolele postate de acestia.

Regulile de mai jos au caracter obligatoriu :

1. Limba vorbita in grup este Romana.
2. Membrii acestui grup au obligatia de a pastra o atmosfera relaxanta.
3. Adresarile necorespunzatoare, insultele, articolele vulgare (chiar si cenzurate) sau care au unic scop de a deranja / insulta alt membru, amenintare la viata reala, sunt strict interzise - excludere permanenta din grup.
4. Articolele cu continut pornografic (chiar si cenzurat), politica discriminatorie (ce face referire la anumite nationalitati, rase ,religii etc), materiale imorale si ofensive (chiar si cenzurate) sunt interzise - excluderea permanenta din grup.
5. Reclama la alte grupuri / site-uri / forum-uri / blog-uri, fara acordul echipei, sunt interzise. De regula, cei activi in grup isi pot promova site-urile.
6. Postarea de continuturi (comment-uri) de tipul off-topic (ce nu au legatura cu tema articolului) duce la avertisment.
7. Aveti dreptul sa deschideti maxim 2 articole consecutiv (unul dupa altul).
8. Nu deschideti mai multe articole cu acelasi subiect - avertisment
9. La 3 avertismente acumulate, membrul respectiv va fi exclus din grup.
10. In cazuri extreme, un membru poate fi exclus direct, fara sa mai primeasca avertisment.
11. Echipa grupului are dreptul de a selecta membrii grupului.
12. Fiecare membru este direct raspunzator pentru articolul postat.

Modificare! (09.09.2013)

13. Este interzis orice tip de SPAM (in special articole ce contin metode de facut bani pe net, gen vivasms, indiferent ca se promoveaza printr-o simpla imagine, text sau chiar ambele).