Bortskänkes/Bytes/Mottages 08-området

Välkommen till en av Stockholms- och kanske Sveriges trevligaste Facebookgrupper.

Denna grupp startades 2009 av mig, Christian Med C. Jag hade precis flyttat till en ny lägenhet och hade i samband med det kastat bort och gjort mig av med en massa saker för att effektivisera min flytt. När jag väl såg hur mycket jag skulle slänga så tänke jag att det var trist att det inte fanns en hemsida, grupp eller liknande där jag på ett enkelt sätt kunde skänka bort dessa saker. Att regga alla dessa saker på de kommersiella sidorna skulle bli ett alltför stort projekt och därför fick det bli några turer till Högdalens avfallshantering istället.

Kort därpå såg jag att en vän som bor i Malmö gick med i en Facebookgrupp som hette Bortskänkes/Bytes/Mottages/Doneras 040-området och tänkte att det där verkade vara en genialisk grupp. Jag sökte därför för att se om det fanns en för Stockholmsområdet, vilket jag inte fann och skapade därför denna fantastiska grupp som allteftersom har växt sig hur stor som helst.

För att hantera den stora skaran medlemmar har ett antal magiskt underbara administratörer valt att avsätta tid och engagemang ideellt för att driva gruppen i en sann positiv anda.

Gruppen ska vara helt fri från köp- och säljkonsumtion. Gruppen ska enbart främja byteshandel. Det som är ditt skräp kan bli någon annans skatt.

Sprid sidan till era 08-vänner så kommer det att komma upp fler saker som bortskänkes/bytes/mottages.

Mer info om hur gruppen fungerar finns under "Dokument" som ligger under gruppens namn.

Fynda och ha kul!

Mvh

Christian Med C med administratörer ♥