Junimea

Junimea e un grup de umor şi creativitate.
Junimea e aici ca să îţi ofere posibilitatea să te exprimi într-un mod inteligent şi să îţi expui ideile în faţa a câteva sute de mii de oameni.

Junimea e valoare d'aia mare mare!
__________________________________

IMPORTANT:
Postările cele mai bune de aici vor fi publicate pe paginile astea, evident oferind credit creatorilor de conţinut.

https://www.facebook.com/MiihaiEminescu
https://www.facebook.com/I.L.Caragiale

Practic prin activitatea asta vrem să-i facem şi pe alţii să râdă şi indirect, vă ajutăm să futeţi.
___________________________________

Reguli:

1. Preferăm postări puţine, da' bune. Dacă sunt proaste le ştergem că deh, suntem Dumnezeu. Plus că vă scăpăm cu ocazia asta de ruşinea de a nu fi populari.

2. Dacă ştiţi sursa, spuneţi sursa. Dacă postarea e OC, spuneţi şi asta.

3. Nu ne jignim, ne miştocărim mai subtil sau mai agresiv, dar fără organe. Pe astea vi le băgaţi în cur dacă simţiţi nevoia să le scoateţi la aer. Nu se poate să avem chiar un gangbang aici.

4. Dacă eşti beta-faggot, ţăran iobag-spam sau pur şi simplu cretin incurabil îţi iei kick. Dacă îţi revizuieşti atitudinea (tinere) poate te primim înapoi peste vro' săptămână dacă rogi un admin.

5. Referitor la conținutul mumă, dacă l-ai văzut la tine în newsfeed, nu pune și aici decât în cazul în care e foarte amuzant şi OP face des Original Content. Repostul și cancerul dispar subit iar când nu știi să-ți primești critica ești trimis la munca câmpului. Atenţia Junimiştilor nu lasă loc de eroare iar dacă vrei să te simți ca un Junimist veritabil raportezi adminilor fagii(trainici copaci!).

6. Fără glume cu Hitler şi lagăre de concentrare, fără postări extra atee şi nici rasisme ce trec rapid de la mişto la arde-i p'ăia dă-i drecu' de inferiori. Permitem glume cu popi şi genţi de bani, cu Hitler când nu face săpun, sau cu ţigani ce cară fer pe biciclete, atâta timp cât toate astea-s amuzante şi nu incită la ură. Dacă eşti neo-nazist, ateu propovăduitor şi hater de neamuri probabil că eşti şi vegan ca să fii un hipster complet iar locul tău nu e aici.

7. Nu faceţi chat. Dacă se lasă cu un Cico, o berulă sau o tăvăleală, rezolvaţi detaliile pe PRIVAT.

Regulile adminilor:

1. Aici nu veţi vedea admini care şterg postări după bunul lor plac. Noi nu ne bălăcim în propria pizdoşenie. Dar dacă e cancer sau repost, va fi şters!

2. Chiar dacă suntem duri o să ne străduim să fim şi milostivi, deci nu luaţi ban decât dacă exageraţi, pentru că fericiţi cei săraci cu duhul!
___________________________________

Doar cei de pe grup vor putea vedea ce postați, ce comentați, la ce dați like etc.
_______________________________

Fire utile:

1. Fir cu plebeni excluşi din grup şi motivul excuderii: https://www.facebook.com/groups/cenaclul.junimea/permalink/816240348411460/

2. ŢESĂTURA. Un fir cu fire care descriu pasiunile şi activităţile membrilor grupului: https://www.facebook.com/groups/cenaclul.junimea/permalink/822362544465907/