Cursuri autorizate

TOP QUALITY MANAGEMENT este o companie a carei activitate este organizarea de cursuri autorizate ANC de formare, specializare si perfectionare din diverse domenii.

TOP QUALITY MANAGEMENT este furnizor autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari pentru 35 de programe de initiere, specializare, perfectionare. Toate programele de formare sustinute se finalizeaza cu examen, absolventii obtinand certificate recunoscute de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale.

Oferta educationala a TOP QUALITY MANAGEMENT contine o gama larga de cursuri de formare in domenii precum: management general, managementul si evaluarea proiectelor, mamagementul deseurilor, formare formatori, resurse umane si legislatia muncii, audit sisteme de management si intern, protectia muncii, comunicare in limba engleza, financiar-contabilitate, achizitii publice, IT&C, soft skills. In plus, pentru cursurile Manager proiect, Manager resure umane si Formator, TOP QUALITY MANAGEMENT este autorizat de Tuv Thuringen e.V Germania pentru certificare personal, cursantii putand obtine certificate profesionare recunoscute la nivel international.

Pentru cursul Auditor in domeniul calitatii, TOP QUALITY MANAGEMENT este autorizata de prestigiosul Institutul International al Auditorilor Interni (IIA Global) din Statele Unite, fiind unicul furnizor recunoscut de aceasta entitate la nivel national. Astfel, pe plan international, s-a obtinut echivalarea examenului 4 CIA (Certified Internal Auditor), prin recunoasterea certificatului de “Auditor in domeniul calitatii” emis de TOP QUALITY MANAGEMENT.

La TOP QUALITY MANAGEMENT, clientul este intotdeauna pe primul loc. Clientii nostri includ peste 4.000 de organizatii din toate domeniile de activitate si peste 5000 absolventi.

TOP QUALITY MANAGEMENT are experienta in gestionarea proiectelor cu finantare nerambursabila fiind Beneficiar si Partener, in perioada 2010 – 2013, la o serie de proiecte finantate POSDRU.

Pe langa sustinerea de cursuri si participarea la proiecte finantate POSDRU, TOP QUALITY MANAGEMENT este initiatorul procedurii de introducere in Clasificarea Ocupatiilor din Romania a urmatoarelor profesii: EXPERT LEGISLATIA MUNCII cod COR 242220, EXPERT IN SECURITATE SI SANATATE IN MUNCA cod COR 242304, TEHNICIAN IN SECURITATE SI SANATATE IN MUNCA cod COR 32572.
In urma demersurilor sustinute efectuate, in prezent cele 3 meserii sunt cuprinse in codul COR. Pentru completarea demersurilor realizate, ANC a autorizat TOP QUALITY MANAGEMENT pentru sustinerea celui mai nou curs de pe piata actuala de profil: Expert legislatia muncii.

Oferta noastra de cursuri o gasiti accesand:
www.cursuriautorizate.ro
www.cursuri-web-design.ro
www.cursuri-codul-muncii.ro
www.engleza-franceza.ro