Cu Spatele La Ei !!!

Cititi regulamentul va rog !!!

Suntem un grup protestatar, și milităm împotriva încălcărilor abuzive ale drepturilor cetățenilor români. Am ales o cale civilizată de protest, dând startul campaniei: "Cu Spatele LA EI!!!” Te poți alătura și tu acestei campanii, protestând pentru drepturile tale. Cine dorește, îmi poate urma exemplul pe contul lui de you-tube, facebook, pe blogul personal, în drum spre servici sau școală, imprimându-și pe tricou (sau geacă) lozinca: „Cu spatele la ei!”. Referitor la activitatea grupului din această pagină, trebuie doar să țineți cont de niște mici reguli, după cum urmează:
1. Pe acestă pagină, puteți posta filmulețele dumneavoastră sau fotografiile, solidarizându-vă cu ceilalți români. Dacă doriți să postați, commentul dvs. ar fi bine să aibă înscrise însemnele campaniei: „Cu spatele la ei !!!”.
2. NU se permite pornografie, +18, adult.
NU se permit: cersetoria de like-uri, postari aiurea de genul add me, nota, parere in exces. Maxim 2 postari pe zi de acest gen. IN caz contrar vor fi sterse, trec si la banare daca este cazul.
NU sunt permise postari repetate de mai mult de 2 ori consecutiv.
CINE NU RESPECTA regulile de mai sus va fi ELIMINAT din grup.
3. La orice postare de pe această pagină, vă așteptăm cu comentarii. Vă rog acestea să fie pertinente, la obiect, concise. NU monopolizați un subiect cu commenturi ce nu au nici o legatură cu postarea în sine. Discuțiile particulare, opiniile politice diferite sau neînțelegerile se pot dezbate/rezolva cu calm în privat! Orice comment care iese din tiparul acestui punct al regulamentului va fi, din păcate, șters!
4. VĂ ROG FĂRĂ RECLAME LA ALTE PAGINI CARE NU AU LEGĂTURĂ CU ACEASTĂ CAMPANIE! (de ex unghii false, cosmetică, aparatură sportivă sau jucării sexuale). FĂRĂ ABERAȚII LITERARE!( povestiri fantastice, narațiuni, romane în serial - care fac obiectul unor altor grupuri) Atrageți block-ul permanent!
5. Limbajul indecent al noilor veniți și lipsa de respect vis-a-vis de unii administratori sau membrii atrage automat excluderea din grup! Aviz membrilor vechi – atenție la limbaj și atitudine!
Vă mulțumesc și aștept sfaturi și sugestii pentru ca această campanie să schimbe conștiința românilor de pretutindeni și a celor ce ne conduc!

Sa fim "cu-minti", sa fim romani!!!