Desi food.... nam nam :)

Velkommen til DESI FOOD nam nam:)

Mange har snakket om den og nu er den en realitet. Her har I mulighed for at dele jeres lækre hjemmelavede og nemme opskrifter på velsmagende Pakistansk/Indisk (DESI) mad, men selvfølgelig også alt det andet mad I spiser.

Servér lækker krydret mad fra dit eget køkken! Del dine gode opskrifter med andre og spark noget liv i jeres køkkener!

Vi ønsker at give alle en god oplevelse, som medlem af denne side og håber den lever op til jeres forventninger. Vær venlig at læse de nedenstående regler for opslag på siden, og endnu engang velkommen til.

Vores medlemmer har mange forskellige baggrunde, religioner, værdier, traditioner og måder at overholde og praktisere deres religion på. I bedes derfor venligst, holde jer til emnet. Respekter hinanden, og de forskelligheder medlemmerne besidder - herunder religiøse forskelligheder.

Husk I øvrigt at trykke notifikationer fra på siden.

Hilsen

Desi Food Admins ☺

Gældende retningslinjer for opslag på ”Desi food…. nam nam”:

1. Opslag:
Alle opslag SKAL være relateret til mad. Der må kun oploades egne billeder af mad, enten noget du selv har spist eller skal til at spise. Skriv venligst en beskrivelse af maden.

2. Det tillades ikke:
At uploade billeder fra internettet.
At uploade billeder af en halvspist chokoladebar, slikpose eller af samme størrelsesorden.
Direkte og inddirekte reklame er absolut ikke tilladt og vil blive slettet.
At uploade flere billeder af samme ret.

3. Opførsel
Desi Food en offentlig side, og ikke-medlemmer har derfor adgang til at læse alle kommentarer på siden. vi opfordre derfor til at man opretholder en respektfuld tone på siden. Hensynsløs opførsel, herunder videregivelse af personlige oplysninger, samt flirteri mm. i kommentarfelterne vil blive slettet med det samme af admins teamet.

4. Madrelevans
Vi ønsker, at hovedfokus er på mad, vi er klar over, at man selvfølgelig også kommer til at snakke om andre emner, hvilke også er ok op til en vis grænse.

5. Admin-gruppen
Admins sørger for at der holdes fokus på sidens formål, og at reglerne bliver overholdt. Der kan til enhver tid rettes henvendelse til en admin for at spørge til et opslag, klage mm. Admins på siden har ret til at slette et opslag. Det vil altid blive opfulgt af en privat besked. Er der ikke mulighed for at skrive en besked, er man selv velkommen til at skrive bede om årsagen.