Devizahiteled van? Kezedben a megoldás

Társalgó klub, nyílt csoport Makkos Albert: Devizahiteled van? Kezedben a megoldás! című könyve, előadásai, webinárjai kiegészítéseként, illetve a mindannyiunkat érintő probléma jogi megoldásainak támogatására.

Makkos Alberttel és dr Várhelyi Tamás webináriumainak rögzített előadásai megtekinthetőek itt: http://www.facebook.com/devizahitelmegoldas

Megkérünk mindenkit, hogy csak ide való posztokat tegyen ki, azaz ami a devizahitelek jogi megoldásában jelent segítséget, akár hírekkel vagy esetleg segítségkérés kapcsán.

Nem ide való a tisztán politikai bejegyzés, a tüntetés, sem az erőszak hirdetése (más csoportokba!), ahogy az egyéb dolgok (étterem, szolgáltatások, stb) reklámozása sem. Kivételt csak az olyan egyéb témájú posztok jelentenek, amelyek mindannyiunk jókedvének javítására szolgálnak!:)

Természetesen nem kívánatos itt sem egymás, vagy bármilyen társadalmi réteg megalázása, sértegetése.

Ha többször kell valaki posztjait, kommentjeit emiatt törölnünk, figyelmeztetés nélkül fogjuk kirakni a csoportból!

Köszönjük a megértést!

A fórumon is lehet keresni tematikusan: http://devizahitelmegoldas.com/index.php/forum

Kedves közgazdász és jogász tagok, segítsetek a válaszaitokkal a kérdezőknek, köszönjük. A csoport jó lehetőség, ha devizaügyeket vállaló ügyvéd vagy.

Kezdő küzdők felvilágosítására:
https://docs.google.com/document/d/1Og3Y66Zu1GZuDXFCJHist1KLWyLLDEcdJysgaqmYy3s/edit

Devizahiteles ügyeket vállaló ügyvédek névsorát a csoport eseményei között, a teljes semmisség esetén történő elszámolás kiszámításához kalkulátort a csoport fájljai között találhat!