Dewan Sidang Parliment FB

Merupakan Group rasmi kepada Pages www.fb.me/PRsupporter (Official)

Ini adalah Wilayah Tanpa ISA... Tiada sekatan bersuara... tetapi nilai-nilai peribadi masing-masing haruslah dijaga.. Admin akan pantau dan jika terdapat post yang menyerang peribadi members2 di dalam dewan ini admin akan buang dan tiada sebarang makluman diumumkan.. Walau bagaimanapun tiada halangan untuk mengupload LINK WEB/Utube/Gambar di dalam ini selagi boleh di bincangkan.

Gambar Lucah dan gambar yang berunsur lucah adalah dilarang sama sekali dan tindakan mandatori akan diambil tanpa sebarang notis. Serangan ke atas agama adalah dilarang dan tidak ada pihak yg kebal dalam perkara ini.

Kami mahukan sebuah dewan yang bersih tidak seperti parlimen2 yang terdahulu..

harap maklum..

mohon jasa baik ahli-ahli members dan admin yang lain dapat menambah ahli baru kedalam groups ini dan sekaligus groups ini boleh di jadikan medan penerangan...

tarikh buka 19/5/2011


p/s: Jika anda tidak mahu terlibat dengan pendebatan anda juga boleh mendapatkan info tentang isu politik/negara semasa yang akan diupatekan setiap hari untuk bahan bacaan dan rujukan. Jawatan kosong kerajaan dari masa ke semasa juga akan di iklan di sini.. harap maklum..