ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ!

Διαφημιστε οτι θελετε! Προιοντα, υπηρεσιες, μαγαζια, επιχειρησεις. Εδω ειναι το μερος για να το κανετε!

Προσκαλεστε φιλους στο γκρουπ και διαφημιστε το μαγαζι σας η οτιδηποτε θελετε εσεις με ενα ποστ που θα το δουν χιλιαδες ανθρωποι!

ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ:
ΔΕΝ είναι χώρος διαφήμισης άλλων γκρουπ!
ΔΕΝ διαφημίζουμε πάρτυ, και εκδηλώσεις!
ΟΧΙ τραγουδια!
ΟΧΙ άρθρα από ειδησεογραφικά site/blog!
ΟΧΙ site προσφορών!

Επειδή έχει παραγίνει το κακό με τους στοιχηματζήδες από εδώ και στο εξής δεν θα επιτρέπονται στην ομάδα μας. Γιατί ο καθένας για να βγάλει εύκολο χρήμα υπολογίζοντας στον τζόγο έφτιαξε ένα blog και το παίζει ειδήμονας. Χωρίς εξηγήσεις και δράματα λοιπόν, στοιχηματζήδες ΤΕΛΟΣ! Η ομάδα μας είναι μόνο για επιχειρήσεις που προσφέρουν προϊόντα και υπηρεσίες και θέλουν μια αξιοπρεπή ομάδα για να διαφημιστούν.

Για να μην κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου δεν δέχομαι διαφημίσεις εταιριών δικτυακού marketing γιατί πολύ απλά αυτό είναι το επάγγελμά μου και ανήκω στην Forever! Κατανοητό νομίζω! :)

Οποιος ποσταρει κάτι από τα παραπάνω θα προειδοποιειται και την επομενη φορα θα διαγραφεται. Φυσικά το ποστ θα διαγράφεται αμέσως!
Αυτο για να κρατηθει το γκρουπ στον σκοπο του και όχι για να ενοχλείται ο κόσμος με άσχετα ποστ!

Όποιος ζητάει είσοδο στο γκρουπ παρακαλείται να προσθέσει όσο περισσότερους φίλους του μπορεί ώστε να μεγαλώσει. Είναι προς όφελος όλων μας. Όπως εσείς θέλετε να δουν τη διαφήμισή σας οι φίλοι των άλλων έτσι θέλουν και οι άλλοι να διαφημιστούν και στους δικούς σας φίλους.

Ευχαριστώ