Dota 2 България

Официална група на Dota 2 България.

ПРАВИЛА НА ГРУПАТА

1. ЗАБРАНЯВА СЕ нарушаването спокойствието на групата чрез закачки или целенасочено тролване и/или псуване на други членове на групата - наказва се с изтриване на коментар/публикация, а при системно нарушаване - потребителят се блокира от групата. Пазете групата чиста от грубиянско държание!
2. ЗАБРАНЯВА СЕ използването на групата с рекламна цел на неща, които нямат общо с Dota 2 - наказва се с изтриване на коментар/публикация и незабавно блокиране на потребителя от групата.
3. ЗАБРАНЯВА СЕ публикуването на изображения/текстове/видео с порнографско, расистко, обидно или подобно неприемливо съдържание, включително такова с груби изразни средства и жестоко поведение.
4. РАЗРЕШАВА СЕ публикуването на въпрос относно каква конфигурация Ви е необходима, за да играете Dota 2 на добро качество, както и в нужда, публикуването на обява за продажба на компонент или цяла конфигурация (включително лаптоп) - това е част от гейминга, така че не бихме могли да го забраним или ограничим по някакъв начин.

КАКВО Е НУЖНО НА ГРУПАТА?

Най-важното е да споделите за нея с приятели и да бъдете активни! Да вземате участие в дискусии относно въпроси от рода на „Този build добър ли е за този герой в тази игра?“ в случай, че сте компетентни по въпроса, ако има подобни публикации. Да публикувате изображения, свързани с играта, като например: артове, снимки от Ваши резултати в играта, забавни картинки и т.н.

Facebook страница: https://facebook.com/dota2bg
Уебсайт: http://dota2-bg.net/