IKLAN SUPER FREE

GROUP INI MEMANG FREE SEBAB KAMI TIDAK MENGENAKAN SYARAT KUKU BESI IAITU ANDA MESTI KENA MEMBUAT PEMBAYARAN DALAM BENTUK WANG RINGGIT UNTUK BERIKLAN DISINI. DEMI MENAMBAHKAN KEAHLIAN GROUP INI,YANG MANA SECARA LANGSUNG AKAN MENYUMBANGKAN KEPADA PENINGKATAN PROSPEK PEMBELI PRODUK-PRODUK JUALAN ANDA,KAMI TERPAKSA MEWUJUDKAN SEDIKIT SYARAT MUDAH YANG ANDA SEMUA WAJIB PATUHI SEBELUM IKLAN-IKLAN ANDA DILULUSKAN MASUK KE DINDING GROUP INI. SELAGI KAMI TIDAK MELULUSKANNYA,IKLAN-IKLAN ANDA AKAN TERSANGKUT DIDALAM RUANGAN PENDING GROUP INI. JADI JANGAN MEMBAZIR MASA DENGAN TERUS SPAM IKLAN-IKLAN ANDA. SILA BACA DENGAN TELITI SETERUSNYA. ANDA BEBAS UNTUK MEMILIH SAMADA KAEDAH A ATAU B. PERHATIAN,TIADA PAKSAAN DIKENAKAN KEPADA ANDA. KALAU RASA KEBERATAN,ANDA BEBAS KELUAR DARI GROUP INI YA.

KAEDAH A

1) WAJIB masukkan minima sebanyak 50 orang rakan-rakan FB anda kedalam group ini. Lebih ramai,lagilah bagus demi kepentingan perniagaan kita bersama bersama.

2) WAJIB klik like 3 fanpage dibawah:

a) https://www.facebook.com/produkkeintimanpower

b) https://www.facebook.com/steviaroyalsweetener01

c) https://www.facebook.com/pages/Clixster-Mobile-Biz/674297285993896

3) WAJIB addkan admin sebagai friend demi memudahkan proses urusan beriklan disini nanti,sila klik link ini: https://www.facebook.com/drplsupergel2

Sila komen SAYA JUJUR DONE ALL dipinned post ini(kalau tidak faham maksudnya,sila teruskan membaca sampai kebawah dan anda akan lihat pengiklan-pengiklan lain yang telah membuat komen). Selepas membuat pemeriksaan,kami akan auto luluskan iklan-iklan kamu tanpa sekatan lagi. Anda bebas beriklan sampai lebam dan selagi Facebook wujud dimukabumi ini.

KAEDAH B

1) Jika keberatan untuk mematuhi syarat-syarat yang ditetapkan dalam KAEDAH A tetapi masih ingin beriklan disini,sila top upkan rm10 ke 018-9197199(U Mobile) dan iklan-iklan anda akan diauto luluskan nanti,tanpa apa-apa sekatan lagi. Selepas top up,sila PASTIKAN anda smskan nama FB anda ke no yg diberikan diatas.

PERATURAN-PERATURAN KERAS DIDALAM GROUP INI!

1) Anda DILARANG KERAS dari mengusik ruangan DOC,EVENT & SEBAGAINYA sebab itu semua adalah untuk kegunaan Admin sahaja. Anda hanya dibolehkan pos iklan-iklan pada dinding(wall) group ini sahaja!

2) Isu-isu yang melibatkan sensitiviti PERKAUMAN,KEAGAMAAN & POLITIK termasuk iklan2 yang berkaitan dengan PERJUDIAN,PELACURAN & PORNO adalah DILARANG KERAS dari diposting didalam group ini!

3) JANGAN SPAM(posting iklan berturut2 pada jangkamasa yang terlalu singkat sehingga pengiklan-pengiklan yang lain tak berpeluang pos iklan-iklan mereka. Tolong jangan jadi TAMAK. Sesiapa yang melanggar syarat ini,Admin terpaksa BAN anda. Ambil perhatian pengguna sistem AUTO POST!

4) TOLONG berurus niaga secara jujur & ikhlas,jangan menipu pelanggan-pelanggan anda. Kami tidak bertanggungjawap kepada apa jua urusniaga antara pengiklan dan pelanggan. Harap maklum!

SELAMAT BERIKLAN & GOOD LUCK TO SEMUA :)