E-Cigaret Danmark

En gruppe for at fremme kendskabet og forståelsen af Elektriske Cigaretter i Danmark.

En elektronisk cigaret, også kaldet e-cigaret, er et elektronisk apparat, der simulerer tobaksrygning.
I modsætning til traditionelle cigaretter, indeholder væsken man benytter i elektriske cigaretter ikke tjære og kulilte eller nogle af de andre tusindvis af skadelige kemikalier og giftstoffer som traditionelle cigaretter gør.


Gruppen er upartisk og er ikke drevet af personer som har tilknytning til bestemte hjemmesider eller forretninger.
Alle som har en interesse i elektriske cigaretter er velkomne.

Vi har ikke særligt mange regler, dog forventes det at medlemmerne behandler hinanden med et minimum af respekt og generelt holder et sobert sprog. Gruppen er forbeholdt emner og indlæg som omhandler elektriske cigaretter.
Så hold venligst spilanmodninger, sommerhus udlejning osv ude af gruppen.
Gruppen må endvidere heller ikke bruges til køb / salg / bytte ... skal der handles m.m henviser vi til vores søsterside https://www.facebook.com/groups/e.cigaret.handel/

Personlige diskussioner og nedladende sprogbrug er ikke tilladt i åbent forum.
Har man et udestående med nogen, eller føler man sig dårligt behandlet af andre brugere, så forsøg at løse det indbyrdes i privat sfære.
Alternativt kan der rettes henvendelse til en admin.

Hyg dig, hæng ud, del din glæde, erfaring, tips-tricks-fiduser, ha det godt, vær glad , vær hjælpsom, vær bare dig selv :-)
Har du nogen som helst spørgsmål til gruppens regler, eller bare spørgsmål generelt, så spørg endelig en admin eller forhør dig hos de andre medlemmer. Vi vil gerne gøre alt for at denne gruppe skal være et sted for alle, uanset om man er ny eller gammel damper.

OBS ! Information til forhandlere af e-cigaretter og tilbehør (og deres ansatte):
Gruppen er tilegnet privatpersoner. Men du er selvfølgelig velkommen selvom du er forhandler, men du skal vide at vi hovedsageligt er interesseret i dig som privatperson.
Det er derfor ikke tilladt at bruge gruppen som "reklamesøjle". Alle former for reklame, direkte eller indirekte, i tråde eller som kommentar er ikke tilladt.

Holder din forretning udsalg/konkurrencer må du gerne oprette en tråd med information om dette. Men vi beder dig respektere, at dette er et bruger-forum.
Har du spørgsmål til ovenstående, så ret endelig henvendelse til en admin.
Spørgsmål, klager eller andre henvendelser om gruppens drift skal rettes til:

Admin: Theis Hansen
Co-admins:
Helle Larsen
Bo Juve Poulsen

Gruppens mail: [email protected]