Emas Perak Logam Berharga Semasa

Group Emas Perak Logam Berharga ini adalah di kendalikan oleh Rangkaian E S PreciousMeta (Rangkaian East Standard Precious Metal atau pun Rangkaian Logam Berharga Standard Timur Sdn Bhd)l.Rangkaian E S Precious Metal adalah Suatu Rangkaian Peniaga Yang Dipercayai (Trusted Seller) dan menjurus kepada Perniagaan Logam Berharga terutama Emas dan Perak serta logam2 Berharga yang lain (Precious Metal).Bersama samalah kami untuk merancakkan lagi Dunia Perniagaan Emas dan Perak.Moga Moga Rezeki Tuan Puan Ada disini.

Rangkaian E S Precious Metal adalah dibawah kendalian Syarikat E S Precious Metal Sdn Bhd ( 969871-K ).


Hadist:

Baginda Rasulullah s.a.w bersabda: Abu Bakar Ibn Abi Maryam melaporkan bahawa beliau mendengar Rasulullah S.A.W. te...lah bersabda: "Akan tiba suatu zaman di mana tiada apa yang bernilai dan boleh digunakan oleh umat manusia. Maka simpanlah dinar (emas) dan dirham (perak) untuk digunakan." - Hadith riwayat Imam Ahmad Ibn Hanbal

Memang berkenaan Dinar dan Dirham tapi logam Emas dan Perak ni lah bahan asas membuat Dinar dan Dirham tu.Simple je.


Skim2 Cepat Kaya yang menyalahi peraturan Undang2 Malaysia dan Islam serta Gambar2 Iklan yang menjolok mata terutama yang lucah menyalahi ajaran Islam dan adat2 Ke Timuran adalah tidak dibenarkan sama sekali.