Espanya ens roba: Declarem la independència al Parlament el 2014-18

Grup obert a tots els independentistes que vulguin declarar unilateralment la independència el 2013-2014 al Parlament de Catalunya.

El grup s'ha creat per unir a tots els independentistes que volen declarar la independència UNILATERALMENT al Parlament de Catalunya, passant de pastanagues i enganys com l'estatut, el pacte fiscal o el concert, que són lleis autonòmiques de permanència a Espanya.
"Fracassat l’Estatut i el finançament, sense cap possibilitat d’acabar amb l’espoli fiscal i el domini d’Espanya, reduïts a província escanyada i sense poder, engolits per una crisi paorosa sense competències i sense diners, només una cosa pràctica és a l’abast dels nostres representants perquè els catalans puguem decidir sobre els nostres propis recursos: un Estat propi per a Catalunya, la independència.
Si ho fem, si governem un Estat, podrem combatre la crisi i resoldre-la, tindrem les eines i més de 20.000 milions d’euros per fer-ho. Si no ho fem, si continuem com someres a la sínia autonomista fracassada, només podrem parlar-ne, en el buit i la irrellevància. Com que els catalans som dependents, tenim els governants que ens pertoca: impotents."
Alfons López Tena
Creador i administrador del grup: Mark Serra.