Észak Angliai Magyar Programok

AZ ÉSZAK ANGLIAI MAGYAR PROGRAMOK CSOPORT SZABÁLYZATA

Hirdetése...ktől mentes, moderált magyar nyelvű fórum, az Angliában élő magyarok számára érdekes események megosztására, és az élménybeszámolók közzétételére.

ÚJ POSZTOK INDÍTÁSA
Bárki közzétehet az angliai magyarok számára érdekes, magyar nyelvű programajánlókat, illetve fényképes élménybeszámolókat. A helyi közösségépítés előmozdítása érdekében engedélyezzük, hogy minden hónap első hétfőjén helyi érdekeltségű, vagy tematikus Angliai magyar facebook csoportokat ajánljatok egymásnak a fórumban. Nem ajánlhatók az oldalon hirdető fórumok, illetve egy-egy országrésznél nagyobb területi vonatkozású fórumok. A csoport adminisztrátorai a programajánlókon és élménybeszámolókon kívül a csoport számára fontos, közérdekű információkat közzétehetnek.

HOZZÁSZÓLÁSOK A POSZTOKHOZ
Bárki szabadon hozzászólhat a témákhoz az általános szabályok figyelembevételével.

ÁLTALÁNOS SZABÁLYOK
+ Csak az Egyesült Királyság és Írország területén zajló magyar programok tehetők közzé.
+ Vallási és felekezeti rendezvényekkel kapcsolatban a történelmi egyházak, mint katolikus, református, evangélikus, izraelita, ortodox, unitárius, baptista, metodista és pünkösdi egyházak magyar vonatkozású angliai rendezvényei tehetők közzé.
+ Online programok, pályázatok, levelezős vetélkedők, versenyek, TV műsorok, Magyarországon vagy a határokon túl más országban zajló magyar programok nem tartoznak ennek a fórumnak a tematikájába.

A következő esetekben fenntartjuk a jogot, hogy a bejegyzést eltávolítsuk, és a tagot vitatkozás nélkül kizárjuk a csoportunkból:
Bárkit trágár módon kritizáló bejegyzések, hálózatépítésre (mlm, Amway) irányuló bejegyzések, egymás megtévesztésére, becsapására irányuló hirdetések, illegális tevékenységre vonatkozó (pl. csempészett cigaretta, alkohol) bejegyzések, felnőtt tartalmú bejegyzések.
Ha valakinek problémája van a csoport egyik tagjával, vagy adminisztrátorával, kérjük négyszemközt, privát üzenetben beszélje meg.

Eltávolítjuk a bejegyzést a következő esetekben:
+ Káromkodó, káromló, egymást becsmérlő üzeneteket mérlegelés nélkül eltávolítjuk.
+ Egyéb témájú új posztok, mint: álláskeresés, szobakiadás, útitárskeresés, hivatali ügyek, vállalkozók hirdetései, angliai tapasztalatok, apróhirdetések, eladó termékek, barátot/barátnőt/ismerősöket keresek, Youtube és egyéb linkek
+ Egyéb privát bejegyzések: Lájkoljátok a kutyámat!, Szavazzatok a rokonomra!, Üdvözletemet küldöm, Boldog Újévet Mindenkinek!
+ Egyéb vallásokhoz, felekezetekhez, hiedelmekhez (mint Szcientológia, Vidám Vasárnap, Hit Gyülekezete, Boszorkányok stb.) kapcsolódó bejegyzések

Ujfalussy Péter, Brighouse, 2012.11.18.