Evenimente

Bun venit,

TERMENI SI CONDITII !

Pe acest grup nu se face spam, nu se publica anunturi ce nu au legatura directa cu acest grup, nu este o pagina de publicitate gratuita pt altii ci doar o forma de informare,un grup de discutii referitoare la produsele si serviciile noastre !
In caz de nerespectare a acestor conditii la minim 2 abateri persoana ce face abuz zboara din grup si interzicerea definitiva a accesului la grup. (Grup Administrator - Popescu George)
Respecta integritatea categoria si tema de discutii a grupului.
Nu posta anunturi din alte domenii ce nu au legatura cu grupul si actvitatea sa, pentru aceasta exista alte grupuri special create pe categoriile respective si de asemenea iti poti crea singur propriul grup unde sa iti postezi anunturile.
Daca ai o oferta si vrei sa ne-o prezinti o poti trimite prin mesaj direct in contul sau la adresa de e-mail ce este vizibila la descrierea contului.

- Daca oferi unul dintre urmatoarele servicii (oriunde in romania) te rog sa ma contactezi telefonic la nr : 0747015030 sau pe e-mail la evenimente@sibiu.us pentru a putea obtine inscrierea in site.

- Daca ai nevoie de unul dintre urmatoarele servicii te rugam sa vizitezi site-ul si sa iti alegi ceea ce ti se potriveste.

Accesorii mireasa, Corporate events, Accesorii nunti, Agentii organizatoare nunti, Bijuterii ocazii speciale, Buchete, Aranjamente florale, Cadouri nunta, Corturi nunti , Costume Mire, Cursuri de dans, Decoratiuni speciale nunta, Filmare, Cameramani nunta, Firme catering, Focuri de artificii, Formatii, Lautari, Interpreti, Fotografi nunta, Hair, Make-up stylist, Invitatii de nunta, Meniuri, Luna de miere, Marturii, Cocarde, Momente speciale nunti, Petrecerea Burlacilor, Restaurante nunti, Rochii de mireasa, Rochii de seara, Saloane de frumusete, Sonorizari, Dj nunti, Torturi de nunta, Transport special nunta, Verighete, Servicii de elita.

http://www.evenimente.sibiu.us/
http://www.facebook.com/EvenimentSibiu
http://www.facebook.com/Evenimente.Sibiu.us
http://www.facebook.com/EvenimenteSibiu247