ЕВРОАЗИЈСКА СРБИЈА - ЕВРАЗИЙСКАЯ СЕРБИЯ

Фејсбук група "Евроазијска Србија" је званична група НВО "Евроазијска Србија" и "Евроазијског Комуникационог Центра Србије" (ЕКЦС).

1) НВО "Евроазијска Србија" ради од почетка 2013. године и бави се промоцијом евроазијске идеје и савремених евроазијских интеграција у Србији. До сада смо организовали две евроазијске конференције у Србији од којих је једна била међународна са учешћем људи из Србије, Русије, Украјине и Бугарске, наступали јавно у Русији, направили три евроазијска сајта, написали и превели гомилу текстова, снимили једну радио емисију и успоставили везе са руским државним и невладиним евроазијским и другим организацијама. Званична интернет презентација "Евроазијске Србије":

http://www.evroazija.com/

Званични Јутјуб канал "Евроазијске Србије":

http://www.youtube.com/user/SRBIJAEVROAZIJA/videos

2) "Евроазијски Комуникациони Центар Србије" (ЕКЦС) је званично представништво "Евроазијског Комуникационог Центра" из Москве који су основали Политиколошки Центар "Север-Југ" (директор Алексеј Власов) и највећа руска информативна агенција "РИА Новости". Директор "Евроазијског Комуникационог Центра" из Москве је Алексеј Пиљко. Званична интернет презентација "Евроазијског Комуникационог Центра Србије" (ЕКЦС):

http://ekcs.rs/

Видео запис са оснивачке конференције "Евроазијског Комуникационог Центра Србије" (ЕКЦС):

http://www.youtube.com/watch?v=YoUXdF0RWAc

Боримо се за пуноправно чланство Србије у Евроазијском економском савезу и ОДКБ и за окретање Србије Истоку.