Φίλοι Της Παγκόσμιας Λογοτεχνίας

Μια νέα ομάδα, συνέχεια της άλλης μου λογοτεχνικής ομάδας "Φίλοι Της Ελληνικής Λογοτεχνίας", που τη δημιουργώ και αυτή από την αγάπη μου για όλα τα λογοτεχνικά αριστουργήματα ανά τον κόσμο!!! Όπως μου τόνισε ένας πολύτιμος φίλος, πρώτα πρέπει να τιμάμε τον τόπο μας και τις ρίζες μας και μετά όλα τα αξιόλογα αυτού του κόσμου!!!
Επειδή λοιπόν, έχω ουκ ολίγους αγαπημένους ξένους συγγραφείς (Βερν, Μπροντέ, Δουμάς, Τολστόϊ, Ντοστογιέφσκι, Ζολά, Πρέσφιλντ, Πίλτσερ, Αλλιέντε, Λιούϊς, Ζούσακ.....) και πάρα πολλούς άλλους, δημιούργησα αυτή την ομάδα σαν φόρο τιμής για αυτούς και μια παρέα όπου θα ανταλλάσσουμε απόψεις, γνώμες και προτάσεις πάνω στην παγκόσμια λογοτεχνία!
Το αντικείμενό μας εδώ η Παγκόσμια Λογοτεχνία και μόνο!
Περιηγηθείτε ανάμεσα σε πολλά και ενδιαφέροντα βιβλία Ξένων Λογοτεχνών, διαβάστε την υπόθεση από τα οπισθόφυλλά τους, μάθετε από πού μπορείτε να τα βρείτε, διαβάστε τα σχόλια άλλων αναγνωστών (πάντα καλοπροαίρετα-έχουμε "αλλεργία" στα κακοπροαίρετα) και πείτε μας τη γνώμη σας για όλα τα βιβλία που έχετε ήδη διαβάσει.
Επειδή κατά καιρούς έρχονται στα χέρια μου βιβλία τα οποία λατρεύω και θεωρώ άξια λόγου, σας προσκαλώ στο ιστολόγιό μου "ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ", όπου μπορείτε να δείτε συγκεντρωμένους και ανά κατηγορία τους σχολιασμούς μου για όλα τα αριστουργήματα της ελληνικής και της παγκόσμιας λογοτεχνίας. Απλά, "πατήστε" τον ακόλουθο σύνδεσμο: http://filoithslogotexnias.blogspot.gr/
Ελπίζω, να βρείτε κάποιες ενδιαφέρουσες προτάσεις εδώ μέσα και να συμβάλλουμε κι εμείς με το δικό μας μικρό λιθαράκι στον υπέροχο κόσμο της Λογοτεχνίας. Θα με τιμήσετε με την παρουσία σας! heart emoticon
Με εκτίμηση,
Κ.Ι.Τσαλαπάτη