Fotografët Shqipëtar

Mirësevini në grupin e Fotografëve Shqipëtar.Ky grup ju dedikohet kryesisht Fotografëve Shqipëtar që ti publikojnë fotografitë e tyre.

Grupi tani më posedon edhe webfaqen zyrtare ku ju mund ti ngarkoni gjitha fotografitë e juaja.pa humbur kohë ju mund ti publikoni tek
http://www.fotografet.com/
Regjistrimi:
http://fotografet.com/registration

Eshte mirë që cdo fotografi të ngarkohet edhe tek www.fotografet.com pasi atje mund ti keni me kualitet më të lartë dhe me detaje për cdo fotografi.ku në të ardhmen edhe do shtohen mundësite që nji fotografi të mundë blehet nga dikush.

__________________________________________________________________________________________________
Lexoni rregullat me kujdes para se të bashkoheni me këtë grup.
1.Filluar nga 20 Janar 2014 çdo fotografi do të publikohet pasi të kontrollohet nga Administratorët.
2.Ne Grup do te publikohen vetem fotografite profesionale,dhe asesi foto të bera me mobil apo me kualitet te dobët.
3.Postimi i linqeve,fotove,ne komente do te fshihen dhe do te largohen nga grupi.
4.Fotografitë që i publikoni të jenë të juajat.
5.Çdo fotografi të ketë nji titull apo përshkrim.
6.Mos publikoni lidhje marketingu apo reklama te grupeve tjera,gjitha lidhjet që do të postohen prej datës 8 shtatorë 2011 do të fshihen.
7.Mos fyeni në komente apo dikë personalisht në grup
8.Lejohet vetëm publikim i fotografive dhe asessi video apo lidhje me galerit e juaja personale ne profile te ndryshme.
9.Nuk lejohet Hapja e Votime apo Sondazh pervec administratorit
10. Publikimi i foto-s lejohet vetem me ngarkim ne group ose me link nga webfaqja officiale www.fotografet.com, kurse publikimi si prsh flickr ,500px , x1 , fan page , etc.. ose nga fan page juaj. jan te ndalura.
Nëse nuk mundë të përmbaheni ketyre regullave ju lutem mos u antarësoheni në këtë grup,rregullat e grupit mundë te shtohen apo te largohen vetem nga Administratorët e grupit,nëse Ju falemderit.
___________________________________________________________________________________________________


Kontakt
[email protected]

Administratoret e tanishëm:
Mendim Idrizi
Besar Leka