Nu vrem exploatarea gazului de șist în România!

Any SPAM will be deleted without warning

Stimaţi membri ai Grupului Nu vrem exploatarea gazului de sist in Romania,

Dată fiind tematica acestui grup, sugerată chiar de numele lui, vă rugăm să respectaţi câteva reguli pe care vi le propunem:

1. Încercaţi să postaţi subiecte în tema grupului! Temele offtopic, chiar dacă unele au relevanţă în mod indirect pentru subiectul grupului nostru, de multe ori agasează pe cei care au dat totuşi "join" acestui grup pentru a urmări şi participa la lupta pentru interzicerea fracturarii hidraulice de mare volum ca tehnologie de extragere a hidrocarburilor neconventionale .
De exemplu, subiecte ca ACTA sau mineritul pe baza de cianuri sau organismele modificate genetic sau defrisarile au pagini de promovare proprii, însă au fost permise postări pe grup pentru relevanţa lor. Însă vă rugăm, atunci când apar informaţii noi, postaţi-le sub forma de comentarii la postarile deja existente.
2. Teme politice, fără legătură directă cu subiectul nu vor fi permise pe grup! La fel, nu vor fi acceptate postări care promovează pagini ale unor miscări politice, site-uri si pagini cu profil comercial sau bloguri personale.
3. Nu vor fi permise pe grup postări care instigă la discriminare, de orice tip - etnică, religioasă, etc. Nu încurajati prin comentariile dvs. astfel de teme, chiar şi dacă prin aceste comentarii amendaţi postarea în sine! Raportaţi unuia dintre administratori postarea şi ea va fi ştearsa imediat.
4. Din respect pentru utilizatorii acestui grup, vă rugăm insistent să evitaţi să dezvoltaţi conversaţii lungi si offtopic in comentariile dvs. Va invitam să le purtati in privat, prin mesageria Facebook sau alte tipuri de servicii de chat. Nu încurajaţi dispute personale între membrii grupului, ele nu îşi au locul pe această pagină!
5. Verificaţi înainte de a posta o ştire daca nu cumva ea a fost deja adăugată pe pagina grupului. Aşa vom evita aglomerarea paginii şi dispersarea comentariilor referitoare la aceeaşi ştire în mai multe locuri. Încercaţi, pe căt posibil, să oferiţi şi o descriere a linkurilor pe care le postaţi.
6. Nu în ultimul rând, vă rugăm să fiti atenti la genul de informaţie pe care îl lansaţi pe grup. Fiind un grup deschis, având circa 10.000 de membri şi "beneficiind" de atenta supraveghere a "prietenilor" împotriva cărora încercăm să ne mobilizăm, orice informaţie pe care o postati trebuie să fiţi constienţi că devine publică!
Menţionăm că administratorii acestui grup îşi rezervă dreptul de a modera orice discuţie care nu respectă recomandările de mai sus fără a notifica autorul înainte.
Dacă aveti sugestii, observaţii, reclamaţii vă rugăm să vă adresaţi unuia dintre administratorii acestui grup. Aceştia sunt: Florinakkis Arhire, Brianna Caradja, Rodica Cruceanu, Diana Iftodi, Gabryela Lungu, Galin Mihalev, Doru Neacsu, Laura Turdean, Marina Stefan, Vama Verde si Alina Vizitiu
Vă mulţumim pentru sprijin şi întelegere!
P.S. Multumim adminilor grupului Save Rosia Montana pentru formulare.