Fynda i Klippan

Hej och välkomna till Fynda i Klippan med omnejd

- ALL KONTAKT MED ADMINS sker numera via en Facebook-användare vid namn "Fynd Medlem" (Det var det enda facebook godtog som namn). Alltså undanbeder vi ALL ADMINISTRATIV KONTAKT på våra privata Facebooks. Vi svarar endast via Fynd Medlem. NI BEHÖVER INTE SKICKA VÄNFÖRFRÅGAN det går utmärkt att PMA/skicka meddelande ändå

- SKRIV UT ETT PRIS PÅ DIN ANNONS.

- Om du har mer än 6 annonser ska du skapa en mapp och skriva dagens datum.

- RADERA din annons när varan är såld.

- INGEN Försäljning av djur på sidan!

- Puffa din annons max en gång i veckan. (ändringar i annons som nytt pris osv ska helst inte läggas som en kommentar i annonsen utan "redigera bild" och få med det i bildtexten, annars blir det som en puff på annonsen)

- ANNONSER SOM EJ FÖLJER REGLERNA RADERAS.

Ett tips är att skriva direkt under annonsen om man vill köpa något istället för att skicka PM direkt! på så sätt kan man undvika konflikter om vem som var först.

REGLER VID BUD/BUDGIVNING
Om du lägger ut en annons där du vill ha budgivning SKA utropspris OCH slutdatum stå med! ALLA bud ska finnas i loggen så att alla som är intresserade kan följa budgivningen. Om du har annons i massa olika grupper med budgivning så måste du som säljare ta en skärmdump(printscreen) vid varje nytt bud i andra grupper och lägga in i kommentarsflödet.

ALLA DESSA REGLER ÄR TILL FÖR ATT DET SKA VAR RÄTTVIS MARKNAD FÖR BÅDE SÄLJARE OCH KÖPARE. Utan dessa regler så kan ex vid "prisförslag" säljare sitta och vänta ut högsta pris och det blir ledsna miner och orättvisa. Vi hoppas att ni kan respektera våra regler.

Med vänlig hälsning, Sarah Svensson och Suzze Nilsson