Grupul de Dialog al Românilor din Diaspora - (GDR - Diaspora)

Fiecare membru este liber să propună o temă de discuție și să o modereze direct (deci trebuie să fie online la ora pe care o anunță). TEMELE NU VOR INCLUDE PROPAGANDA DE PARTID !!!
Cine intră pe grupul ăsta să nu-și imagineze că dacă se publica critici contra guvernului, grupul este pro partidele din opoziție !
Pe grupul acesta încercam să provocăm și promovăm spiritul civic, critica constructivă și mai ales acea supraveghere a celor care manipulează banul public, adică acele taxe și impozite pe care le plătim fiecare pt. a primi servicii publice de calitate și a trai decent în propria țară !

"Grupul e deschis tuturor indiferent că sunt rezidenți în România sau în afara granițelor tării, dar problemele dezbătute în cadrul grupului vor fi legate în principal de tot ce are legătură cu diaspora româneasca de oriunde. Regulile vor fi puține dar stricte:
1.) Limbajul trebuie sa fie curat și eligibil pt. toată lumea, se vor menține termenii de adresare civilizata;
2.) Se pot deschide teme de politica fără să se evidențieze partizanatul sau afinitatea pt. o anumită grupare politică;
3.) Temele alese vor fi întotdeauna de interes public și vor fi eliminate acelea care vor avea conținut superfluu sau se vor adresa doar anumitor persoane din grup;
4.) Atacurile la persoana vor fi eliminate din start !
5.) Nu transformați peretele grupului într-o manifestare de divertisment, pt. asa ceva aveți peretele propriu sau puteți crea un grup dedicat.
6.) Pentru discuții între membrii grupului, saluturi și alte schimburi de politețuri vă rog să folosiți chat-ul, vor fi șterse de pe perete publicațiile și comentariile care vor conține asa ceva, pt. ca ne dorim să dezbatem idei, să facem propuneri și să comentam situații care ne afectează pe toți în viata socială.
Se subînțelege ca vor fi sancționate fără preaviz toate gesturile care nu respectă regulile de mai sus. În speranța că veți accepta aceste reguli vă doresc o activitate cât mai fructuoasă care să aibă rezultate concrete în viata de zi cu zi, fiindcă ne propunem să avem atitudine și să luăm poziții pt. a ne fi respectate drepturile cetățenești și valorile în care credem.