Geschiedenisplaats

Geschiedenisplaats is voor echte (amateur)historici die het leuk... vinden over historische plaatsen als steden, pleinen, historische personen, monumenten of musea op het gebied van de vaderlandse geschiedenis te 'kletsen'!

Laat je mooiste foto’s en video’s zien, laat je inspireren door anderen en inspireer zelf clubleden met jouw aanbevelingen!

Wees altijd positief en opbouwend zodat dit een fijne groep is waarin mensen voluit hun passie kunnen delen!

=========================================================
Regels voor deze groep: (ZERO TOLERANCE POLICY!!!)

Negativiteit is NOOIT toegestaan.

De regels voor deze groep zijn heel simpel. Het doel van deze groep is om elkaar te inspireren en tips te geven om van ons mooie land te genieten.

In deze groep zijn alleen mensen welkom waarvan ik denk dat ze hierin een bijdrage kunnen leveren, of het nou is voor een monument of het promoten van de historische plaatsen in hun stad, wij vinden het allemaal prima.

Wanneer jij het idee hebt dat jij ‘van iedereen gehakt moet maken’ die een fout maakt in een jaartal of een verkeerde benoeming, of het belangrijk vindt om overal je vraagtekens bij te plaatsen, dan is het beter dat je niet reageert en participeert.

Deze groep is een broedplaats van inspiratie, delen van mooie creaties (foto’s, video’s of verhalen) en alles wat daarbuiten valt mag zich gaan mengen in andere communities, er zijn genoeg te vinden op het internet!

HIERONDER NOG EEN PAAR REGELS:

Geen spam

Het is niet toegestaan om iedereen voortdurend met je eigen link te vervelen. Heb je interessante tips over een tentoonstelling oid dan wordt dat verwelkomd in die zin dat je die tip niet voortdurend in deze groep plaatst. Wanneer je dit toch (per ongeluk) doet, krijg je een ban voor het leven.

Zelf promotie

Het is WEL toegestaan om in de berichten links naar je eigen website(s) te plaatsen (bijvoorbeeld als extra signature), MAAR hou je aan algemeen geldende fatsoensregels. Ga niet in iemands vijver zitten vissen. Niet Netjes!

Geen gezeur en geen gevit!

Erger dan het ‘be-spammen’ van de groep is het vitten op iemand of zeuren. Wanneer wij het idee hebben dat het de goede sfeer van de groep beïnvloedt, krijg je een ban (zonder melding).

Wij vellen geen oordeel over niemand, maar zijn zelf geen fan van spam, gevit of gezeur. Als het ook maar een beetje riekt naar deze praktijken, dan word je verwijderd en kun je een ban verwachten.

Grow as we go

We zullen zien waar deze groep naar toe groeit, en we kunnen dingen aanpassen ‘as we go’, dus als je tips of ideeën hebt, gooi het maar in de groep!

Have fun!!!