Gruppen for unge singler

Velkommen til! ♥

Gruppen er til for hvis du bl.a søger en kæreste eller en flirt, så er du meget velkommen til at prøve at finde lykken i gruppen!
Husk at invitere dine venner, så de også kan finde lykken!

Vi håber at alle kan oprette opslag uden at blive hakke ned på, blive svinet til eller andre grimme ting. Derfor har vi lavet nogle simple regler som skal blive overholdt. Bliver disse regler ikke overholdt, så foreholder vi os retten til at fjerne dig fra gruppen

Hvis du ser nogle som ikke overholder nedenstående regler eller du føler dig krænkede eller svinet til på nogle måde, så vær venlig at anmelde opslaget. Dette gør du ved at trykke på det lille tandhjul oppe i hjørnet og trykker på '' Anmeld til administrationen ''. Så vil en admin tage et kig på det hurtigst muligt. - Tak

§1. Chikane er ikke tilladt
§2. Mobning er ikke tilladt
§3. Tilsvining eller anden form for grimt sprog er ikke acceptabelt
§4. Seksuelle billeder eller anden form for krænkende billeder eller opslag vil blive slettet omgående og personen vil blive fjernet permanent.
§5. Alle er ligestillet - Admins har dog autoriteten!
§6. Fake profiler er ikke tilladt. Alle fake profiler vil blive smidt ud af gruppen uden varsel.
§7. Det er tilladt at komme med kritik og diskutere, men tilsvining og/eller grimt sprog er ikke tilladt.
§8. Promovering af andre grupper/sider er IKKE tilladt.
§9. Det er ikke tilladt at være diskriminerende overfor andre køn, seksualitet eller andet.
§10. Spam er ikke tilladt. Dette gælder med at slå de samme opslag op flere gange eller kopire andre statuser og/eller skrive de samme kommentarer.
§11. Det er ikke tilladt at være krænkende overfor andre personer. Dette gælder med racisme, seksuelle krænkende kommentarer eller lignende.

Held og lykke med at finde kærligheden!

Mvh
Admins!♥