Giurgiu

░▒▓██▓▒░░▒▓██▓▒░░▒▓██▓▒


Adevaratul grup al giurgiuvenilor. Stiri, evenimente si tot ce are legatura cu orasul nostru puteti posta aici.1.1. Va rugam sa tratati cu respect toti membrii grupului.
1.2. Pastrati, va rugam, minimum de decenta in exprimare pe grup!
1.3. Acest grup NU ARE CULOARE POLITICA. :)

Pentru postari pe grup:

2.1. Pentru toti cei care isi fac reclama pe grup, am stabilit sa fie un interval de minim 5 postari, de la alti useri, intre reclama veche si cea noua...daca nu este reclama nu se mai impune aceasta limita. Se considera ca fiind acelasi user si ca nu s-a respectat limita impusa, daca 2 persoane posteaza acelasi lucru!

2.2. RECLAMA SE PLATESTE! Exceptie fac societatile/persoanele fizice care-si desfasoara activitati pe teritoriul Municipiului Giurgiu. Acestia avand gratuit o reclama pe zi.

2.3. Este permisa doar o singura reclama pe zi a aceluiasi produs.

2.4. Puteti face reclama produselor pe care le vindeti, fotografiilor, locurilor pe care le-ati vizitat, melodiilor pare care le cantati, magazinelor unde ati mancat, ... etc. :) - acestea pot avea postari nelimitate.

Tarife reclame:

10 lei................ o reclama/zi timp de o luna
12 lei................ o reclama fixata / saptamana
5 lei..................o reclama cover / zi


Acest grup este creat pentru buna dispozitie , socializare , educarea omului spre o gandire pozitiva si inlaturarea problemelor de orice fel!

Sunt interzise reclamele/linkurile catre site-urile una castigati bani prin click-uri/useri noi.

Nerespectarea regulamentului poate duce la eliminarea din grup !

░▒▓██▓▒░░▒▓██▓▒░░▒▓██▓▒░
Daniel Grecu

[email protected]