Go Alanya

VEKLOMMEN TIL DEN NYE SIDE

LÆS VENLIGST INFO INDEN I GØR NOGET PÅ DENNE SIDE
DA DETTE ER EN SERIØS SIDE TIL UDLEJNING .RIS OG ROS.
SMUKKE BILLEDER .


Go Alanya er en side søster side til Go Alanya Transfer med henblik på og vise billeder af Alanya og omegn .Folk skal være mere end velkommen til og ligge billeder op de ønsker og dele med os andre ,dog uden personer , og med en kort beskrivelse af stedet .

Hvis folk ønsker og udleje deres lejlighed på uge basis eller langtids leje kan dette også slås op her på siden ,dog er det folks ansvar holde øje med siden og give god info om priser beliggenhed og afstand til hvilken strand der er tættest og om der er pool osv..

Der vil senere kommer opslag hvor folk i gruppen kan søge råd om div. Hoteller/ Resturanter/ Bar om de har gode eller dårlige anbefalinger. Så alle der har noget på hjertet de vil dele med os andre er mere end velkommen ..

Jeg forventer selvfølgelig en ordenlig tone og der ikke bliver hængt personer ud på siden . Ligeledes vil jeg sende ris og ros ud til de steder der vil blive nævnt på siden ca engang om md
Så prøv om i kan bruge luppen søg i øverst til højre og søg på det / den Hotel / Resturant / Bar i ønsker viden om eller ville skrive om