gospodarie.net

Grupul Micilor Antreprenori in Agricultura si a celor care iubesc Viata la Tara. - http://www.gospodarie.net/

REGULAMENT:
Dragii nostrii gospodari, in urma discutiilor constructive pe care le-am avut cu toti administratorii grupului, va informam urmatoarele:
1.Reclamele sunt admise in limita unei singure postari pe saptamana!
2. Postarile cu copy/paste culese de pe internet vor fi atent selectionate (se specifica sursa si daca au fost sa nu aplicate de cineva). In felul acesta se considera ca dam sfaturi pertinente, alese si nici nu se umple grupul cu postari total inutile (astfel ingreunandu-se cautarile pe grup).
3. Limbajul folosit va fi unul decent, fara injurii sau jigniri la adresa altor persoane. Acestea se sanctionenaza cu excluderea din grup fara atentionare.
4. Postarea aceluiasi mesaj sau postarea de mesaje similare pe mai multe topicuri de conversatie ("flood"), totodata postarea de discutii care nu au legatura cu subiectul in cauza ("offtopic") se sanctioneaza cu stergerea acestora si atentionarea membrului grupului.
5. Va rugam sa incercati sa scrieti cat mai corect romaneste si fara alte deformari ale limbii romane, de genul: tz, sh, k, etc.
6. Postarea de reclame care NU au legatura cu subiectul grupului (ochelari de soare, rachete de tenis, retete de chec etc) se sanctioneaza cu stergerea postarii, atentionarea membrului respectiv iar la final cu indepartarea acestuia. Singurele reclame acceptate despre BUCATARIE sunt cele in care sunt prezentate retete originale, retete ce pot fi realizate din ceea ce crestem (gem, magiun, carne afumata, salam de casa, rate afumate etc etc).
7. Este total interzisa postarea de fotografii din care reiese abuzul asupra unor animale sau intr-o balta de sange. Totodata, va rugam sa nu mai dati sfaturi care sa instige la rele tratamente asupra animalelor (pisici abandonate in camp etc). Incalcarea acestei reguli duce la excluderea imediata si interzicerea definitiva la apertenenta acestui grup!
8. La incarcarea unor fotografii in grup (flori, animalute etc) va recomandam sa distribuiti de pe pagina originala sau, si mai bine, sa specificati sursa de unde acestea provin. Se poate intampla ca lucrurile sa devina foarte neplacute. Va rugam sa citit aici: http://blogdefotografie.ro/legea-drepturilor-de-autor-in-f…/
9.Fotografiile postate vor fi insotite de descriere astfel incat sa fie usor de inteles mesajul transmis: "vand", "cumpar", caut informatii", etc. O poza fara text ne face doar sa ne dam cu presupusul.
10. TOATE mesajele vor fi postate in limba romana sau engleza. Mesajele postate in orice alta limba vor fi sterse.
11. Conversatiile se poarta la persoana intai, ca intre prieteni. Prin urmare, cine doreste ca cineva sa i se adreseze la persoana a doua, este rugat sa faca o cerere speciala in postarea sa!
12. Orice nelamurire sau problema intampinata, va fi facuta cunoscuta unuia dintre moderatori.