Gratis af te halen de Bilt

Regels:

Om te zorgen dat deze pagina gebruikt wordt waar het voor bedoeld is zijn er een aantal regels opgesteld. Wanneer je lid bent van deze site ga je automatisch akkoord met deze regels.

1) Het aanbieden van artikelen is voor iedereen mogelijk.

2) Iedereen mag reageren op de aangeboden artikelen, indien er daadwerkelijk interesse is.

3) De naam van de pagina "Gratis af te halen de Bilt' spreekt voor zich, er mag dan ook geen vergoeding worden gevraagd op deze pagina.

4) Het verhandelen van de artikelen valt buiten de verantwoordelijkheid van deze pagina. Gratis af te halen de Bilt is dan ook niet aansprakelijk voor de verhandelde artikelen. Gratis af te Halen draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud van geplaatste advertenties.

5) De artikelen in de advertenties (zowel aangeboden als gevraagd) moet wettelijk verhandelbaar zijn. Het plaatsen van advertenties met een in enig opzicht onwettige, pornografische, obscene, beledigende dan wel discriminerende inhoud of strekking, medicijnen, drugs, wapenhandel of alcohol is niet toegestaan.

6) Gratis af te Halen de Bilt is gerechtigd om zonder reden advertenties te verwijderen, evenals leden te verwijderen of blokkeren wanneer hier reden toe is.