GSM VERKOPEN/RUILEN

Wil je je GSM verkopen of misschien zelfs je GSM ruilen tegen een andere GSM? Dan is deze groep the place to be! Ook XBOX, playstations & andere dergelijke electronica is toegestaan.

Beste mensen, welkom! Indien je iets post wees duidelijk zodat er geen misverstanden ontstaan. Plaats ook een duidelijke foto van uw gsm in een album, dit zal in uw voordeel spelen.

Let ook op 'clone' smartphones! Er zijn mensen die een clone hebben en dan voordoen dat het een echte is. Let hier mee op en test deze en vraag het garantie bewijs.

Indien je vind dat er sommige dingen niet thuis horen gewoon RAPPORTEREN aan de beheerder. Dit kan je rechts vanboven van de post zelf. Wij verwijderen deze dan direct en bannen voor altijd!

oplichten/fake/schelden = BAN VOOR ALTIJD
Belachelijke bedragen bieden of belachelijk doen is ook zeer irritant voor de verkoper. Gelieve alleen te reageren als je geïnteresseerd bent, anders BAN VOOR ALTIJD

Disclaimer
Wij zijn niet verantwoordelijk voor oplichting, wij raden u aan om niet te verzenden.
Reclame maken voor andere groepen is niet toegestaan.
Zonder profielfoto kom je er niet in, posten van zaken die hier niet thuis horen of schelden/belachelijk doen is BAN voor altijd, we hebben er al meer dan 900 geband!


<!-- TradeDoubler site verification 2783649 -->