Ik ben Dirk

Werk jij voor Dirk van den Broek? Word dan lid van de ‘Ik ben Dirk’-Facebookgroep! Dit is een besloten groep waar je onder andere al je collega’s vindt, leuke én handige informatie kunt lezen en punten kunt winnen voor de Dirk Winkelwedstrijd.

Ben jij Dirk? Word dan lid! Lees vooraf even onze richtlijnen en spelregels.

Richtlijnen Facebookgroep ‘Ik ben Dirk’
Op de Facebookpagina van ‘Ik ben Dirk’ kun je onder meer berichtjes, foto’s en filmpjes plaatsen, kennis delen, discussies starten en reageren op berichten van anderen. Om te voorkomen dat je voor verrassingen komt te staan, zijn deze richtlijnen opgesteld.

Naam
Werk je bij Dirk en wil je lid worden van deze groep? Gebruik dan je volledige naam.

Verantwoordelijkheid
Je bent zelf verantwoordelijk voor de inhoud van het bericht dat je plaatst.

Communicatie
Wees open en eerlijk in je communicatie en behandel anderen zoals je zelf behandeld wil worden.

Regels
Op de Facebookpagina van ‘Ik ben Dirk’ gelden dezelfde regels als in de rest van ons bedrijf. De gedragscode voor elektronische informatie en communicatiemiddelen zijn dus ook van toepassing in de Facebookgroep.

Commercie
Berichten, oproepen of links naar commerciële instellingen die zijn bedoeld als reclame voor derden worden verwijderd.

Veiligheid
Bescherm vertrouwelijke gegevens van Dirk van den Broek, collega’s, klanten en partners. Intern = extern. Vraag je bij het plaatsen van een bericht af hoe jij je zou voelen als anderen vergelijkbare informatie over jou zouden plaatsen.

Reputatie
Deel je graag je mening? Prima! Maar realiseer je wel dat deze mening de reputatie van Dirk van den Broek zowel kan ondersteunen als kan schaden.